Görüş Bildir
Haberler
TV
Kuruluş Osman 96. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! ''Eğer bir oyun varsa bu işte"

Kuruluş Osman 96. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! ''Eğer bir oyun varsa bu işte"

GNS
26.05.2022 - 23:02

Merakla beklenen Kuruluş Osman 96. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Barkın, ittifak kuran Çobanoğlu Ali ve Osman'ı birbirine düşürmeyi hedeflemektedir. Osman'ın Bursa için planları ve kafasına koydukları ise Kayı Obası beylerince problem olmaya başlar. Barkın'ın karşısına geçen Osman, kendisine kurulan tuzağa düşecek midir? Peki Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? İşte Kuruluş Osman 26. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

ATV'nin Bozdağ Film imzalı tarih dizisi Kuruluş Osman, 96. bölüm fragmanı yayınlandı. Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucusu olan Osman Gazi'nin hayatının konu edinildiği Kuruluş Osman dizisi, Burak Özçivit'in başarılı oyunculuğu ile seyirci tarafından büyük bir ilgi görüyor. Peki Kuruluş Osman'ın yeni bölümünde neler olacak? İşte Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Kuruluş Osman 96. Bölüm Fragmanı | ''Eğer bir oyun varsa bu işte...'' @Kuruluş Osman

Kuruluş Osman Son Bölümde Neler Oldu? Kuruluş Osman Son Bölüm Özeti

Kuruluş Osman Son Bölümde Neler Oldu? Kuruluş Osman Son Bölüm Özeti

İnegöl'ü fetheden Osman, Anadolu ve  Kostantiniyye'de büyük bir olay olmuştur. Britanya'nın güç hakimi haline gelen Osman Bey'in yeni hedefi ise Bursa'dır. Topraklarını genişleten Osman Bey, kendisine karşı bilenen düşmanlarını da artırmıştır.

Bizans İmparatoru, Kostantiniyye'yi korumak için Osman Bey'e karşı bir ordu kurmaya başlamıştır. Fakat kurduğu tek şey ordu değildir ve bir şer ittifakının peşindedir. İşin içine dahil olan Moğol Komutan Cebe, her şeyi karıştıracaktır.

İnegöl'ü fetheden Osman'ın diğer bir düşmanı ise Üstat Arius'un öğrencisi olan Barkın olacaktır. Osman'ın başarısını duyan Çobanoğlu beyi Ali Bey ise oğlu Mustafa ve Atabey Ahmet ile birlikte Kayı Obasını ziyarete gider.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın