Görüş Bildir
Haberler
TV
Kuruluş Osman 95. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! ''Gayrı hedefimiz Bursa'dır''

Kuruluş Osman 95. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! ''Gayrı hedefimiz Bursa'dır''

GNS
22.05.2022 - 18:42

ATV ekranlarının en sevilen dizilerinden Kuruluş Osman 95. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Fetihten çıkan Osman Bey'i başka dertler beklemektedir. Çobanoğlu Ali Bey'in obayı ziyareti ise büyük bir coşku ile karşılanır. Çobanoğlu Ali Bey ise 'Ben bu topraklara Osman Bey'e sırt vermeye geldim!' diyerek kendisini açıklar.  Bala kendisini pek iyi hissetmezken, Osman Bey'in yeni hedefi Bursa'dır. Peki Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? İşte Kuruluş Osman 95. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bozdağ Film imzası taşıyan ATV dizisi Kuruluş Osman'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Burak Özçivit'in başrolünde yer aldığı kurgusal tarih dizisi, Osmanlı dönemi öncesi yaşanan olayların tarihte bilindiği şeklinin kurgulanmış halleriyle ekranlara yansıtılması ile izleyicilerin son derece dikkatini çekiyor. Senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ ve Ozan Bodur'un kaleme aldığı Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? İşte Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Kuruluş Osman 95. Bölüm Fragmanı | ''Gayrı hedefimiz Bursa'dır'' @Kuruluş Osman

Kuruluş Osman Son Bölümde Neler Oldu?

Kuruluş Osman Son Bölümde Neler Oldu?

İnegöl'ün kapısını kıran Osman Bey ve Alpları'nın durmaya niyeti yoktur. Aynı zamanda İnegöl Tekfuru Nikola da pes etmeyecektir. İkilinin çatışması esnasında fethe yetişmeye çalışan Bala ve Malhun Hatun, Orhan ve Holorifa'nın başının belada olduğunu öğrenir.

Osman, İnegöl Kalesi'nin içinde hedefine adım adım ilerlerken, Gündüz Bey ve Alplar ise kaleyi ele geçirmeye yakındır. Fakat Gündüz Bey'in beklenmedik bir şekilde ağır yaralanması, her şeyi karmaşıklaştırır.

Nikola'nın tuzağına çekiliyor gibi görünen Osman, esas tuzağı kendisi hazırlamıştır. Nikola ise beklenmedik bir şekilde tuzağa düşerken, yapacak hiçbir hamlesi kalmamıştır.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın