Görüş Bildir
Haberler
TV
Kuruluş Osman 94. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kuruluş Osman Son Bölüm Özeti ve Yeni Bölüm Fragmanı!

Kuruluş Osman 94. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kuruluş Osman Son Bölüm Özeti ve Yeni Bölüm Fragmanı!

GNS
15.05.2022 - 23:20

ATV'nin etkileyici dizisi Kuruluş Osman 94. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; İnegöl'ün içine giren Osman Bey, her şeyi sona erdirmeye kararlıdır. Bala ve Malhun Hatun ise, Holorifa'yı kurtarma yolunda beklenmedik olaylarla karşılaşır. İnegöl kuşatması esnasında Gündüz Bey'in yaralanması ise Osman'ın yıkıldığı an olacaktır. Peki Gündüz Bey ölecek mi? Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? İşte Kuruluş Osman 94. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

ATV ekranlarının en sevilen kurgusal tarihi dizisi Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Burak Özçivit'in Osman Bey'i son derece etkili bir şekilde canlandırması ile büyük ilgi çeken dizi Kuruluş Osman, Bozdağ Film imzası taşıyor. Dizinin yönetmenliğini Metin Günay ve Ahmet Yılmaz yaparken, senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ ve Ozan Bodur birlikte kaleme alıyor. Peki Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? İşte Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Kuruluş Osman 94. Bölüm Fragmanı

Kuruluş Osman Son Bölümde Neler Oldu?

Kuruluş Osman Son Bölümde Neler Oldu?

Osman Bey ve diğer Türk Boyları hep birlikte İnegöl'ü kuşatırken, obadakiler Holofira'yı teyzesine gitmek üzere uğurlamaktadır. Fakat bilmedikleri şey yolda ona eşlik edecek olan askerin Usta Arius'un askerleri olduğudur. Holofira'yı kaçırmaya çalışan askerler, başarılı olamayacaktır.

Fakat Holofira'nın kurtulmak için yaptığı hamle, Orhan'ın da tehlikeye girmesine yol açacaktır. Malhun ve Bala Hatun, fütühat yolunda ilerledikleri esnada Orhan ve Holofira'nın canlarının tehlikede olduğunu öğrenir.

Nikola'nın bu zamana kadar yaptığı her şey boşa çıkmıştır. Kurtulmak için ne yaparsa yapsın, Osman ve askerleri İnegöl'ü almak için surları dövmeye başlamıştır. Nikola'nın yapacağı son hamle ise Osman'ın ordugahını dağıtıp, savaşabileceği hiçbir şeyi kalmayınca amacından dönmesidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Osman'ın ise İnegöl'ün içerisine soktuğu gizli casusu yeğeni Aktemur, bu bilgiyi Osman'a vermek ister. Fakat Aktemur'un başarılı olup olamayacağı meçhuldür.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın