Görüş Bildir
Haberler
Kurtulmuş’tan Partisine Çıkış: 'Başkan, Belediye Kadrosundan Sorumlu Tutulamaz'

Kurtulmuş’tan Partisine Çıkış: 'Başkan, Belediye Kadrosundan Sorumlu Tutulamaz'

Ulaş
28.12.2021 - 13:27

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, belediye kadrolarında ‘terör örgütleriyle bağlantılı’ kişilerin bulunmasından başkanların sorumlu tutulamayacağını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İktidar bir süredir CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) kadrosunda ‘terörle ilişkili’ kişilerin bulunduğunu öne sürüyor. Son olarak Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da bu iddiayı dile getirmesinin ardından, İçişleri Bakanlığı tarafından İBB’ye teftiş başlatılmıştı.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı’ya konuşan Kurtulmuş, belediye kadrolarında terör örgütleriyle bağlantılı birtakım isimlerin bulunabileceğini belirterek “Buradan belediye başkanına sorumluluk çıkarılmaz” dedi.

AKP’li yönetici şöyle devam etti: “Eğer çıkarmaya kalkarsak o zaman Türk Silahlı Kuvvetleri’nde, yargıda, emniyette pek çok kurumda sayıları binlerle ölçülen terörist bulunup ayıklandı. Türk Silahlı Kuvvetleri’nde bir terör örgütüyle ilişkili binlerce insan bulunduğu için genelkurmay başkanını mı suçladık ki, belediye çalışanları arasında terörist bulunursa belediye başkanını suçlayalım? Böyle yaparsak kendimizi inkar etmiş oluruz.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
14
5
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Resho

Çünkü çok iyi biliyor devran değiştiğinde geçmişinde FETÖ, IŞID vs bağlantısı olan kendi belediyelerine aldıkları çalışanların da aynı mantıkla hesabının sor... Devamını Gör

ismail abi

gemiden bir fare daha kaçıyor sanırım

nrettnbayar1

Yakında affını ister.