Görüş Bildir
Haberler
KüçükÇiftlik Park'ta Dünya Forma Günü Heyecanı!

KüçükÇiftlik Park'ta Dünya Forma Günü Heyecanı!

GNS
26.12.2021 - 21:31

KüçükÇiftlik Park bugün renkli anlara ev sahipliği yaptı. Tüm dünyada kutlanan 25 Aralık Dünya Forma Günü'nü kutlayan futbolseverler düzenlenen etkinlikte dilediğince eğlendi. Pek çok takıma ait formalarla etkinliğe katılan taraftarlar eğlenceği bir etkinliğin altına imza attı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

25 Aralık Dünya Forma Günü futbolseverler tarafından KüçükÇiftlik Park'ta kutlandı. Pek çok farklı takıma ait formalarını giyen taraftarların etkinliğe katılımıyla ortaya renkli görüntüler çıktı. İşte detaylar...

Dünya Forma Günü Kutlaması

Dünya Forma Günü Kutlaması

Türkiye'nin önde gelen sosyal medya ajanslarından De Marke'nin başlattığı ve tüm dünyaya yayılmasını sağladığı 'Dünya Forma Günü', Küçükçiftlikpark'ta dün yapılan etkinlikle kutlandı. 4 yıl önce başlayan ve Barcelona, Paris Saint-Germain, Manchester City, Bayern Münih gibi Avrupa'nın önde gelen ekiplerinin de desteğini alan 'Dünya Forma Günü' uluslararası bir organizasyona dönüştü. De Marke'nin düzenlediği geceye katılanlar, başta futbol takımlarının formaları olmak üzere, basketbol, beyzbol, rugby takımlarının formalarıyla geldikleri Küçükçiftlikpark'ta renkli görüntüler oluşturdular.

De Marke Sports Paylaşımı

De Marke Sports Paylaşımı

De Marke Sports 'Dünya Forma Günü' etkinliğini 2018 yılında Twitter üzerinden başlatmış ve etkinlik sonunda şu ifadelerle taraftara teşekkür etmişti: 

Başlattığımız 25 Aralık #DünyaFormaGünü etkinliğine destek veren tüm takipçilerimize; Barcelona, Roma, Konyaspor, Sivasspor, Kasımpaşa, Göztepe ve Gençlerbirliği kulüplerine teşekkür ederiz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın