Görüş Bildir
Haberler
Kriptocular Toplanın! Haziran Ayında Coinler Etrafında Yaşanan Gelişmeleri İnceliyoruz

etiket Kriptocular Toplanın! Haziran Ayında Coinler Etrafında Yaşanan Gelişmeleri İnceliyoruz

Ali Aydemir
08.07.2021 - 10:30

Kripto paraların büyümesi tüm dünyada öyle bir hal aldı ki gelişmeler an be an takip ediliyor. Dünyanın dört bir yanındaki ülkeler bu yeni para ve varlık biçimini kabul ederken aynı zamanda takip ediyor ve birçok şirket kripto para birimlerini artık yeni bir ödeme şekli olarak kabul ediyor. Mayıs ayı kriptolar için çok da iç açıcı bir ay olmasa da Haziran ayında yaşanan gelişmeler umut vaad ediyor. İşte haziran ayında kripto dünyasında yaşanan gelişmeler ve daha fazlası...

Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir Yatırım Tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ripple(XRP)

srv.onedio.com

Birkaç hafta önce Amerikan Borsa Komisyonu'na açılan davayı kazanan Ripple, birçok manşete de konu oldu. Haziran ayında yaşanan bu gelişmeler ve daha fazlası XRP için sıcak satışa sebep oldu. Analistler tarafından uygun fiyatlı ve potansiyel olarak büyüme davranışı gösterebilecek bir coin olarak görülürken. Haziran ayında son düşüşü düzeltmesine rağmen, XRP piyasası kısıtlı bir aralıkta. Varlık, 0,6878 dolardaki direnci test etti ve bu seviyenin kırılmaması, Ripple sahiplerinin kâr elde etmesinin önünü açabilir. Bu içerik oluşturulduğu esnada XRP Coin 0,63876 dolar fiyatta idi.

Cardano(ADA)

srv.onedio.com

Cardano, adını sıkça duyduğumuz önemli coinlerden biri. Uzun vadeli yatırımcıların tercihleri arasına aldığı bu coin piyasadaki diğer tokenlara göre analistler tarafından istikrarlı olarak adlandırılmış durumda. İçerik oluşturulduğu esnada ise fiyatı 1.29 dolar üzerinde seyrediyordu. Şimdilerde Cardano fiyatı 16 Mayıs tarihindeki 2,46 dolar seviyesinden aşağılarda.

Ethereum(ETH)

srv.onedio.com

Analistlerin birçoğu tarafından Bitcoin'i geçme potansiyeli üzerinde durulan ETH, Haziran ayında tehlikeli geçen bir hafta sonunda oldukça dalgalı hareketler gösterdi. İstikrarlı bir token olarak görülen ETH düzeltme moduna geçti yorumları yapılarak düşüşlerden endişe duyulmuyor. Ethereum ağında yaklaşan lansmanlar daha fazla yatırımcıyı cezbettiğinden, yatırımcılar için riskli görülmüyor. Bu içeriğin yapıldığı esnadaki fiyatı ise 2,050 dolar. Analistlere göre Ethereum fiyatı 2.050 dolar desteğinin altında işlem gördü. Ancak boğalar 2.000 dolar desteğini koruyor. 2.000 doların altında bir kapanış olursa, fiyat 1.920 dolara doğru düşmeye devam edebilir. Bir sonraki büyük destek ise 1.850 dolarda analiz edildi.

Polygon(MATİC)

Polygon(MATİC)

Polygon'a büyük yatırım yapan Mark Cuban, kripto para piyasasındaki itibarını artırmak için oldukça fazla çalışmaya imza attı. 2021'de bu kripto para %9000 büyüdü ve bu gelişme yatırımcılar tarafından MATİC'e daha ciddi bakmaya başlanmasına sebep oldu. Haziranda ise işler istendiği gibi gitmedi. 1 Haziranda 1,82 dolar seviyelerinde seyreden MATIC bu içerik yapıldığı esnada 1,06 dolardan işlem görüyor.

Dogecoin(DOGE)

srv.onedio.com

Dogecoin'in bir eğlence sonucu ortaya çıkmasıyla ilgili hikayeyi artık hepimiz biliyoruz. İçinde bulunduğumuz yılda %13.000 büyümüştür. Her zaman düşük fiyatlı, düşük riskli bir kripto para birimi olarak analiz ediliyor ancak şimdi piyasadaki düşüş nedeniyle fiyatı daha da düştü. Yatırımcılara göre ise bu düşüşten yararlanmanın tam zamanı. 1 Haziranda 0,40 dolardan işlem gören DOGE şimdilerde 0,23 dolardan işlem görüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BitTorrent(BTTN)

srv.onedio.com

BitTorrent, piyasadaki en eski kripto para birimlerinden biridir ve bugüne kadar 100 milyondan fazla kullanıcıya sahiptir. BitTorrent ağının arkasındaki fayda amacı, içerik oluşturucuların hedef kitleleriyle etkileşime girmesine izin vererek BitTorrent'i üçüncü taraf katılımı olmadan kullanmalarına olanak tanımasıdır. BitTorrent ve Tron'un bir proje için işbirliği yapmaları hakkında yapılan konuşmalar, BitTorrent'in popülaritesini artırıyor. 1 Haziran tarihinde 0,0039 ile işlem gören BTTN içerik yapıldığı esnada 0,0025 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin(BTC)

srv.onedio.com

BTC dolaylarındaki herhangi bir dalgalanma, tüm kripto para piyasası üzerinde doğrudan bir etkiye sahip. Analistlere göre BTC beklentilerin altında kalıyor. Fakat tam tersi bir seyre girmesi kimi analistlere göre yakın.  Haziran ortasında 40.166 dolarları gören BTC içeriğin yapılması esnasında 33.476 dolardan işlem görüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın