Görüş Bildir
Haberler
Kripto Takipçileri Buraya! 2021 Yılı Bitmeden Bitcoin 100 Bin Dolara Ulaşabilir mi?

etiket Kripto Takipçileri Buraya! 2021 Yılı Bitmeden Bitcoin 100 Bin Dolara Ulaşabilir mi?

Ali Aydemir
11.07.2021 - 15:00

Bitcoin ile ilgili spekülasyonlar devam ediyor. İlgili raporlar fiyatın 20.000 dolara düşme ihtimalinden çok 100.000 dolara yükseleceği yönünde. İşte son raporlara göre Bitcoin'den beklenen performanslar.

Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir Yatırım Tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sene başından bu yana %27,3 arttı.

Bitcoin 2 Temmuz Cuma günü 24 saatlik bir süre içinde %5 düştü, ancak yılın başından bu yana gösterdiği artış %27,3. Analistlere göre Bitcoin'in 20.000 doların altında kalmaktan ziyade 100.000 dolarlık dirence doğru değer kazanmaya devam etmesi daha muhtemel.

40.000 dolar seyrine devam edebilir.

Analistlere göre 2021 yılı içerisinde kendi rekorunu kıran BTC için bu yılki beklentiler olumlu yönde. Son zamanlardaki 40.000 dolarlık seyrine ise bir süre devam edeceğe benziyor.

ABD'nin Çin'in BTC baskısına karşı durması bekleniyor.

srv.onedio.com

Mayısta Çin Hükümeti Bitcoin ticaretine karşı duracağını sıkı önlemler alarak ve konu hakkında gerekli adımları atarak göstermişti. Bu gelişmeler madenciliğin tamamen yasaklanacağı fikrine kadar çeşitli görüşlerin ortaya atılmasına sebep oldu.

Analizler sonucu ortaya çıkan raporlar, Bitcoin madenciliğinde kullanılan enerji kaynaklarının gereğinden fazla enerji tükettiğini gözler önüne seriyor. Alınacak olan kararların madencileri farklı enerji kaynaklarına yöneltebileceği tahmin edilirken fiyatın düşüşünün daha yüksek seviyelere zemin olacağı düşünülüyor. 

ABD'nin kripto regülesi doların dominansını sağlayabilir.

Çin'in BTC üzerinde baskı kurduğunu belirten analistler, ABD'nin Çin'den farklı bir stratejiyle Bitcoin madenciliğine destek olabileceğini düşünüyor. ABD’nin kripto paraları düzgün bir şekilde regüle etmesi ve bunun doların dominansına katkıda bulunabileceği de yapılan analizler arasında.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın