Görüş Bildir
Haberler
Kremlin Sözcüsünden Müzakere Açıklaması: 'Ciddi Atılım Görmedik, Daha Çok İş Var'

Kremlin Sözcüsünden Müzakere Açıklaması: 'Ciddi Atılım Görmedik, Daha Çok İş Var'

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Ukrayna ve Rusya arasında İstanbul'da yapılan görüşmeler hakkında açıklama yaptı. Peskov, 'Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakerelerde ciddi atılım görmedik, daha yapılacak çok iş var' dedi. Peskov, Çeçen lider Kadirov'un 'müzakereleri bırakıp Ukrayna'da sonuna kadar gitme' önerisine de değindi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ukrayna ile süren müzakereler hakkında Rusya'dan yeni bir açıklama geldi.  Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov tarafından yapılan açıklamda şu ifadeler yer aldı:

'Rus heyetine başkanlık eden Vladimir Medinsky, Ukrayna heyetiyle İstanbul'da yapılan görüşmelerin sonuçlarını Putin'e bildirdi ve bugün medyaya yeni açıklamalar yapacak. Kırım Rusya'nın bir parçasıdır ve Rus anayasası Rusya'nın bölgelerinin kaderinin tartışılmaya açılmasını imkansız kılar. Ukrayna taleplerini kağıda dökmeye başladı, spesifik olmaları olumlu. Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakerelerde ciddi atılım görmedik, daha yapılacak çok iş var. Rus doğalgazının ruble cinsinden ödenmesine yönelik yeni mekanizma 31 Mart'ta yürürlüğe girmeyecek, süreç zaman alacak.'

Ramazan Kadirov'un teklifi reddedildi.

Ramazan Kadirov'un teklifi reddedildi.

Kremlin, Çeçen lider Ramazan Kadirov'un 'müzakereleri bırakıp Ukrayna'da sonuna kadar gitme' önerisini reddetti. Peskov 'Yeni bir Stalingrad takvimde yok ve olmamalı, burada duygulara yer yok' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın