Görüş Bildir
Haberler
Kredi Notuna Göre Burcunu Söylüyoruz!

etiket Kredi Notuna Göre Burcunu Söylüyoruz!

miray soysal
05.10.2023 - 17:03

Eğer kredi notuna göre burcunu tahmin edebileceğimizi söylesek, bize inanır mıydın? Çünkü bunu yapabiliyoruz :) Testi çöz, doğru tahmin edip edemediğimizi birlikte görelim.

Hazırsan başlıyoruz!👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kredi notunu seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Koç, Aslan ya da Yay

Koç, Aslan ya da Yay

Senin mükemmel finansal yönetim becerilerin sayesinde bu yüksek notun aslında hiç sürpriz değil. Çünkü borçlarını her zaman düzenli ve eksiksiz bir şekilde ödediğin için bu başarıya ulaştın.  Böylesine yüksek bir kredi notu sana olan güveni pekiştiriyor bu sebeple sana kredi vermeyecek herhangi bir banka tanımıyoruz. Bu finansal becerini göz önünde bulundurduğumuzda da burcunun koç, aslan ya da yay olduğunu düşünüyoruz.

İkizler, Terazi ya da Kova

İkizler, Terazi ya da Kova

Kredi notunu incelediğimizde, orta riskli bir pozisyonun olduğunu gözlemledik. Borçlarını ödeme konusunda daha dikkatli olman gerekebilir. Ancak, bu konuda biraz daha özen gösterirsen, kredi notunu kısa süre içinde yükseltebilme potansiyelin var. Bütün bunları göz önüne aldığımızda da senin ikizler, terazi ya da kova burçlarından biri olabileceğini düşünüyoruz.

Yengeç, Akrep ya da Balık

Yengeç, Akrep ya da Balık

Kredi notuna baktığımızda onu pek de önemsemediğini düşünüyoruz çünkü çoğunlukla hep asgari tutar ödemesini tercih etmişsin. Oldukça zor biliyoruz ama sahip olduğun kredi notunu yükseltmek istersen, bundan sonrası için borçlarını her zaman zamanında ve eksiksiz ödemeye çalışmalısın. Bütün bunları göz önüne aldığımızda burcunun yengeç, akrep ya da balık olduğunu düşünüyoruz.

Boğa, Başak, Oğlak

Boğa, Başak, Oğlak

Senin mükemmel finansal yönetim becerilerin sayesinde bu yüksek notun aslında hiç sürpriz değil. Çünkü borçlarını her zaman düzenli ve eksiksiz bir şekilde ödemeye özen gösteriyorsun. Bütün bu finansal becerini göz önüne aldığımızda da senin boğa, başak ya da oğlak burçlarından birine sahip olduğunu düşünüyoruz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın