Görüş Bildir
Haberler
Kraliçe Olmak Öyle Kolay Değil! Sosyetenin Belalısı Merve Aksak'ın İddialı ve Gözlere Şenlik Stilini İnceliyoruz!

etiket Kraliçe Olmak Öyle Kolay Değil! Sosyetenin Belalısı Merve Aksak'ın İddialı ve Gözlere Şenlik Stilini İnceliyoruz!

Pastel ve açık renklerle harmanladığı zarif stiliyle şıklık dersi veren Oya Toksöz'ün taban tabana zıttı, ezeli düşmanı Merve Aksak'ın stilini de yakın merceğe aldık! Oya'nın aksine sert ve baskın renklerden oluşan, net kesimli kıyafetleriyle yarattığı stili kraliçeliğinin hakkını veriyor adeta.

O halde Merve Aksak'ın iddialı bu stiline biraz yakından bakalım...

Oya'nın stilini incelediğimiz içeriğimizi kaçıranları şöyle alabiliriz öncelikle... 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Merve Aksak; haline, tavrına, duruşuna yaraşır stiliyle iddialı seçimlerin kadını! Rengarenk kıyafetlerin yanı sıra siyahı başarılı kombinlerle kullanıyor...

İlk bölümde cenazeye giderken giyindiği simsiyah kombiniyle bile iddialı tavrını ortaya koymuştu. Bu baştan aşağı siyah kombinini ise inci kolyesiyle tamamlayarak zarif bir stil yakalamıştı. İkinci bölümde Arzu'nun doğum gününe giderken giyindiği siyah, V yaka kolsuz elbisesi ise onu bu kadar sade bir tarzla gördüğümüz ender anlardan biri.

Planlarını hayata geçirmeye hazırlanırken tercih ettiği kıyafetleri de cheesecakeleri kadar özenli. Genellikle tek renk ve abartısız elbiseleri tercih ediyor.

Adeta imzası haline gelen meşhur cheesecakeler hazırlanıyorsa Merve yine bir sinsilik peşindedir bildiğiniz üzere... Kıyafetleri de bir o kadar bilinçli seçilmiş gibi, mesela 2. bölümdeki burgonya rengi elbisesi ve 6. bölümdeki bu mavi kadife elbisesiyle göz kamaştırmıyor mu?

Kadife demişken, Merve bu gösterişli kumaşı birçok kez doğru parçalarla birleştirerek başarılı bir şekilde kullandı.

5. bölümde giyindiği bordo kadife elbisesini oversize nakış işlemeli ceketiyle kullanarak şık bir görünüm elde etmişti. Elbisesiyle aynı renkteki çantası ve siyah topuklularıyla kombinlediği elbisesini sıkı topuzu ve kırmızı rujuyla destekleyerek başarılı bir stil yakalamıştı.

Düz ve yine tek renk kıyafetlerini tamamladığı allı pullu ceketleri ise Merve'nin stilinin olmazsa olmazları!

Merve'yi bir ortamda diğer herkesten ayıran önemli özelliğinin kendisini fark ettirecek seçimlerden oluşan kıyafetleri oluğunu söylemek yanlış olmaz. Sade giyinmişse mutlaka kendisini öne çıkaracak bir parçayla tamamlıyor kombinini, bu da kimi zaman ışıl ışıl parlayan ceketleri oluyor...

Tıpkı 2. bölümde Arzu'nun partisine katıldığı ve çok konuşulan düz siyah, midi boy elbisesini kombinlediği pullu siyah şeritli ceketi gibi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tulumlarından bahsetmeden olmaz, tek renk sevgisini tek parçalarla birleştirdiği tulumları günlük stiline basit bir şıklık katıyor.

1. bölümde giyidiği tulumunu aynı rengin farklı tonundaki bir hırkayla, 7. bölümde gyindiği tulumunu ise pofuduk beyaz bir ceketle süslüyor.

Ama onu asıl Merve Aksak yapan görüntüsü, kıyafetlerinde tercih ettiği çarpıcı ve net renkler...

Özellikle bu renklerin farklı tonlarıyla yakaladığı monokrom stili Merve'nin güçlü kişiliğinin dışa yansıması gibi adeta.

Kendisini en çok kırmızılarla görsek de mor, pembe, mavi, turuncu gibi belli renkler de Merve'nin tercihleri arasında.

Özellikle kırmızının her tonunu başarıyla taşıyan cemiyetin kraliçesi Merve, kırmızı ve tonlarıyla oluşturduğu kombinleriyle adeta etrafa "patron kim" dersi veriyor.

Ortalığı alev alev yakmaya kararlıysa kırmızıdan asla vazgeçemediği malumunuz, bu kadar zor bir rengi başarılı bir şekilde göz yormadan kullanmayı başarması da cabası.

Pembe ve mor gibi renklerin de cesur tonlarını bir arada kullanarak hem çekici bir hava yakalıyor hem de yine güçlü duruşundan taviz vermediğini gösteriyor.

Bu tonların Merve'ye herhangi bir renkten çok daha fazla yakıştığını söylemeden geçmek olmaz. Hem dışarıya yansıttığı o masumane görüntüsünü şirinlikle tamamlıyor hem de yine  bu tek renk kombinini gözümüzü yormadan kullanmayı başarıyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Renklerle insanlarla oynadığı gibi kolaylıkla oynayabilen Merve, mavi-mor elbisesinin altına giyindiği mor stilettolarıyla ekrana damgasını da hakkıyla vurmuştu!

8. bölümde giyindiği bu elbise hem vücut yapısına son derece yakışmış hem de şıklığıyla göz kamaştırmıştı. Aynı zamanda elde ettiği bu fresh görünümüyle çokça beğenilmişti.

Boynunu ve omuzlarını açıkta bırakan kayıkçı yaka bluzlarıyla da pek çok kez gördüğümüz Merve, bu kıyafetlerini alışılmışın bir stille kullanıyor...

Çoğunlukla abartılı kolyeleri ve küpeleriyle görsek de Merve kimi zaman stilini zarif bir noktada bırakmayı başarıyor. Boynunu ve omuzlarını açıkta bırakan bluzlarını ya çok küçük aksesuarlarla süslüyor ya da hiç aksesuar kullanmıyor.

Oya'nın aksine "ben buradayım" diyen tarzıyla kraliçeliğinin hakkını veren Merve Aksak, özellikle omzunda taşıdığı ceket/kabanlarıyla ve yürüyüşüyle hanımağa görüntüsünü de katmerliyor...

Kendine özgü ve cesur bu stili hiç kuşkusuz Merve'nin bu kadar güçlü bir profile sahip olmasının altında yatan sebeplerden biri! 😉

Peki siz Merve Aksak'ın stilini nasıl değerlendiriyorsunuz? 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
575
299
52
20
13
13
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın