Görüş Bildir
Haberler
Sadeliğiyle Her Daim Göz Kamaştırıcı Bir Şıklık Yakalayan Doktor Oya Toksöz'ün Kusursuz Stilini İnceliyoruz!

etiket Sadeliğiyle Her Daim Göz Kamaştırıcı Bir Şıklık Yakalayan Doktor Oya Toksöz'ün Kusursuz Stilini İnceliyoruz!

Sarmaşık'ın kariyer sahiplisi... Yalnız ama güçlü kadını! Oya Toksöz... Güçlü karakterine yakışır stiliyle de her zaman şık ve zarif! Ama göz kamaştırıcı bu tarzını da kusursuz sadeliğine borçlu.

O halde Oya'nın pastel ve nude renklerle yakaladığı bu şahane stiline biraz yakından bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dizinin kıyafetleri de ilk günden beri dizinin kendisi kadar konuşulur durumda. Hepsi ayrı güzel hepsi ayrı şık. Fakat Oya'nın stili bir başka...

Dizinin kıyafetleri de ilk günden beri dizinin kendisi kadar konuşulur durumda. Hepsi ayrı güzel hepsi ayrı şık. Fakat Oya'nın stili bir başka...

Daha ilk bölüm, ilk sahneden bebek mavisi pantolonunu kombinlediği buz mavisi gömleğiyle yarattığı sade şıklığına vurulmuştuk mesela.

Oya'yı zaten neredeyse her zaman ya pastel tonlardaki renkler içerisinde ya da beyazlar içerisinde görsek de...

2. bölümde karşımıza grili muhteşem bir takımla çıktı. Siyah şeritleri ve sırt dekoltesiyle bu pantolon-ceket takım Oya'nın en çok konuşulan kıyafetlerinden biri olmuştu.

Siyah şeritlerle süslenmiş bu takım, renk ve kesim itibariyle de Oya'ya çok yakışmıştı, ayrıca kıyafetini normalden daha ağırlık verdiği göz makyajıyla tamamlamış olması da şıklığına şıklık katmıştı. Saçını aşağıdan atkuyruğu tercihi ceketinin modelinin ortaya çıkmasına yardımcı olmuş bir de tabii.

Makyaj demişken; Oya sıklıkla stilini nude makyajla tamamlamayı seçiyor. Böylece daha zarif bir görünüm elde ediyor.

Özellikle makyajında şeftali tonları kullanması tenine ve saç rengine çok yakışıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ceketler ise Oya'nın bir diğer alametifarikası diyebiliriz. Dar kesimli ceketleri kusursuz stilinin aksesuarları...

Ceketler ise Oya'nın bir diğer alametifarikası diyebiliriz. Dar kesimli ceketleri kusursuz stilinin aksesuarları...

Tıpkı başarılı bir şekilde giyindiği uzun trençkotları gibi!

Zaten hayat kurtarıcı bir parça olan trençkotlar Oya'nın stiliyle adeta yeni bir şıklık kazanıyor.

Ev hali dışında Oya'yı spor kıyafetlerle çok nadir görüyoruz. Ama o zamanlarda bile müthiş kombinler yaratmayı başarıyor.

5. bölümde grilerle oluşturduğu kombiniyle gördük kendisini. Dar paça pantolununun üzerine sade ama kol kısmında şık detayı olan bir kazak giyen Oya, bu kombinini kıyafetleriyle aynı tonda ama daha koyu bir yelekle tamamlamıştı. Ayrıca Serhan'ı görmeye gittiği 12. bölümde ise kot pantolon ve pantolonuyla uyumlu mavi bir kazak giyerek yine spor kombinlerine bir yenisini eklemişti.

Söz spordan açılmışken Oya'nın koşuya çıktığı kıyafetlerine de değinelim. Bu kombinlerinde de stilinden şaşmayan Oya aynı rengin farklı tonlarını başarılı bir şekilde bir araya getiriyor.

Spor da olsa şıklık önemli değil mi? Oya'nın en büyük marifeti renklerle başarılı bir şekilde oynayabiliyor olması. Tek rengin farklı tonlarını gözümüzü yormadan bir araya getirebiliyor ve kendisine de oldukça yakıştırıyor.

Midi elbiseleri de çok iyi taşıyor Oya... Pek çok kez yine tarzını koruduğu renkteki midi elbiselerle gördüğümüz Doktor Hanım, özellikle 6. bölümde giyindiği bu siyah kemerli midi elbiseyle zarafet dersi vermişti.

Romantik bir görünüm kazandıran midi elbiseler ayrı bir şıklık katıyor. Oya'nın tercihi olan bu elbise gerek rengi gerek kesimi gerek uzun yırtmacıyla göz kamaştırıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oya aynı şekilde bu midi elbiselerini günlük kombinlerine de taşıyor, özellikle 7. bölümde gördüğümüz bu lacivert elbise hayli başarılı bir seçim olmuştu!

Kıyafet ve makyajdaki sadeliği aksesuarları için de geçerli... Kendisini minimal bir küpe ve saat dışında pek de aksesuarlı görmedik.

Merve'ye yemeğe gittiği bol skandallı 9. bölümde giydiği ve boynunu tamamen kapatan bu bluzunu mesela uzun minimal bir küpeyle kombinlenmesi ayrı bir zariflik katmıştı kıyafetine. Saçını arkaya doğru toplaması da doğru bir tercih olmuş tabii...

Fakat halihazırda fiyonk vs. gibi yaka ve boyun detayına sahip bu bluzları aksesuar işlevi görüyor. Böylece fazladan aksesuara ihtiyacı da olmuyor.

13. bölümde ise Oya'yı ilk kez baştan ayağa toz pembe bir kombinle gördük ve böylesi bir sadelikle böylesi bir şıklık yakalamak nasıl olur sorusunun cevabını aldık!

Hem kombin hem de renk ayrı bir yakışmıştı Oya'ya fakat Merve'yle yüzleşirken böyle bir kombin tercih etmesi 'Hayatı toz pembe görüyorum ben, Merve'nin içinde bile bir iyilik varmış gibi gördüm son birkaç bölümdür' der gibi değil mi ama? 😔😔

Oya'nın beyazı çokça başarılı bir şekilde kullandığını görsek de en şahanesi son bölümde Sarmaşık'tan çatır çatır intikam almaya hazırlanırken giydiği bu beyaz elbisesi değil miydi sizce de? 👏

Oya'nın beyazı çokça başarılı bir şekilde kullandığını görsek de en şahanesi son bölümde Sarmaşık'tan çatır çatır intikam almaya hazırlanırken giydiği bu beyaz elbisesi değil miydi sizce de? 👏

Peki sizin Oya Toksöz gibi başarılı bir stil yaratarak televizyon karakterleri içerisinde şıklığını konuşturan favori televizyon karakteriniz kim? 😌👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
898
396
54
24
17
16
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Saçları çok rahatsız ediyor beni de

Emine Ata

al benden de o kadar hep aynı hep hep

esocan

Bihter Ziyagil bu kadına sümüğünü bile atmaz. Olmamış malesef.

bal porsuğu

Şu olaylı yemekte giydiği beyaz elbise nereden? Çok beğendim.