Görüş Bildir
Haberler
Kova Burcunun Uğurlu Taşı

Kova Burcunun Uğurlu Taşı

Benan Altunay
25.01.2014 - 15:24 Son Güncelleme: 25.01.2014 - 15:40

Değerli Taşlar ve Özellikleri

Kova burcu uğurlu taşı fluorit Türkiye’ de önemli miktarlarda bulunur. Kova Burcunun uğurlu taşı Fluorit ‘tir ve ülkemizde bol miktarda bulunur. Mutluluk Taşıdır.

Diğer uğurlu taşaları ise şunlardır:

Ametist Kova burcu uğurlu taşı ametist bağışıklık sistemini güçlendirir, korku ve uyumsuzlukları ortadan kaldırır.

Meditasyona yardımcı olarak enerji verir. Uykusuzluk için etkilidir. Kova burcu uğurlu taşı ametist bedeni dinç tutar. Eklem ağrılarını giderici özelliği vardır. Fazla elektriği alır. Vücuttan toksinlerin atılmasına yardım eder. Kanı temizler. Kan dolaşım sistemini korur. Hücreleri yeniler. Kulak için yararlıdır. Ağrı ve sızıları hafifletir. Kova burcuna ametist taşının etkisi cilt hastalıklarında çok etkili olmasıdır.

Kuvars Kova burcu uğurlu taşı kuvars sadece size uyumlu enerjileri depolayarak, negatif etkilere karşı koruma sağlar.Duyguların dengelenmesine yardımcı olur. Duru görüyü geliştirir. Yaşam sevinci verir. Kararsızlık, depresyon fobiler ve halsizliği giderir. Vücudu negatif enerjiden korur. Kova burcu uğurlu taşı kuvars zeka ve kıvraklık verir. Kasılma ve krampları çözer. Kaslarınızı korur ve güçlendirir. Kova burcuna kuvars taşının etkisi vücutta yağ tortulaşmasını engellemesidir. Hamilelikte de kullanılır.

Akik Kova burcu uğurlu taşı akik korkuyu engeller. Taşıyanı tehlikelerden koruma özelliğine sahiptir. Metabolizmanızın düzgün çalışmasına da yardım eder. Vücuttaki fazla veya olumsuz enerjinizi boşaltır. Kova burcu uğurlu taşı akik kişiyi sosyalleştirir...

Kaynak: http://www.kovakadini.com/ugurlu-tasi/
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
77
39
29
13
9
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hamide Aksu

Aytaşı neden yok,benim uğurlu taşım o