Görüş Bildir
Haberler
Kötü Sonuçların Habercisi! Rüyada Kar Görmek Ne Anlama Geliyor?

Kötü Sonuçların Habercisi! Rüyada Kar Görmek Ne Anlama Geliyor?

Rüyada kar görmek çoğu zaman iyiye işaret olarak akıllara kazınsa da, aslında iyiden çok kötü sonuçların habercisidir.

Rüyada kar görmek, karın nasıl göründüğüne ve mevsimine bağlı olarak çok farklı ve sizi memnun etmeyecek anlamlar çıkmasına neden olabilir.

Sizin için astroloji uzmanlarının rüyada kar görmekle ilgili yorumlarını derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çevrenizde Sizi Gerecek Olaylar Yaşayacaksınız

Başınızın üzerine karlar yağdığını gördüyseniz ne yazık ki çevrenizden dolayı sizi gerecek ve sıkıntı yaşayabileceğiniz günler geçireceksiniz. Sık görülmese de bu sıkıntılar gülüp geçeceğiniz kadar basit de olsa, çoğunlukla stresli günler geçireceğinizin habercisidir. Şimdiden buna psikolojik olarak hazırlanın ve adımlarınızı dikkatli bir şekilde atmaya özen gösterin.

Telaş İçerisinde Kalacaksınız

Telaş İçerisinde Kalacaksınız

Eğer rüyanızda kar kürediğinizi gördüyseniz ve bu size yorucu geldiyse üzgünüz ki telaş içerisinde kalacağınız bir hayatınızı yenileme ve size doğru yöneltilmiş kötülüklerden hızla kaçar hale geleceksiniz.

Bu süreç içerisinde en zorlu zamanınızda çok yakın bir arkadaşınızın maddi açıdan sıkıntıya düştüğünü ve sizden yardım istemeye çalışacağınızı fark edeceksiniz. Burada yardım edip etmeme kararı size kalmış fakat yardım etmediğiniz taktirde arkadaşınızı kaybedebilirsiniz.

Maddi ve Manevi Zararlar Sizi Çıkılması Zor Bir Boşluğa Düşürecek!

Maddi ve Manevi Zararlar Sizi Çıkılması Zor Bir Boşluğa Düşürecek!

Rüyanızda kar yediyseniz bunu söylemekten üzgünüz fakat maddi ve manevi zararlarla karşılaşacaksınız  ve bu sizi çıkılması zor bir boşluğa düşürecek. Şimdiden kendinize kötü gün planı oluşturarak, en azından bu boşlukta size yardımcı olacak bir merdiven inşa edebilirsiniz.

Söyleyeceğiniz Herhangi Bir Yalan, İş Hayatınızı Tehlikeye Sokabilir

Söyleyeceğiniz Herhangi Bir Yalan, İş Hayatınızı Tehlikeye Sokabilir

Rüyanızda kardan adam görürseniz, önünüzdeki günlerde iş hayatınızda bir konuda veya biri hakkında yalan söylemeniz durumunda, iş hayatınızı tehlikeye attığınızın farkında olmanız bu tehlikeden sıyrılmanız için size bir açık çek olacak. Yine de karar sizin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yanlış Adımlarınızın Habercisi

Yaz mevsiminde kar yağışını karı özlediğiniz için görmediğinizi şimdiden belirtelim. İş ya da özel hayatınızda attığınız yanlış adımların habercisi olarak bu rüyayı uyarı olarak algılayabilir ve ben nerede yanlış yaptım diye düşünebilirsiniz.

Acilen Sosyalleşmeniz Gerek!

Acilen Sosyalleşmeniz Gerek!

Rüyanızda kar topu oynadığınız gördüyseniz bu acilen sosyalleşme ihtiyacınız olduğunuzun habercisidir. Aksi taktirde ne yazık ki ilerleyen sosyal hayatınızda ciddi sorunlar ve iletişim güçlükleri ile karşılacaksınız.

Sonuç

Rüyanızda kar gördüyseniz bu sosyal yaşantınızda kendinizi dışlanmış ya da terk edilmiş hissettiğiniz için de olabilir. Psikolojik olarak artık kendinizi düşünmeniz gerek.

Aksi taktirde giderek zorlanacak ve ilişkilerinizde duygularınızı ifade etmekte sorun yaşayacağınız için, dışarıdan soğuk ve samimiyetsiz gözükebilirsiniz.

Aynı zamanda rüyanızda köpek de gördüyseniz sizi şu yazımızı okumaya davet ediyoruz;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın