Görüş Bildir
Haberler
Kötü Alışkanlıklarına Göre Hayatında Neyin Eksik Olduğunu Söylüyoruz!

Kötü Alışkanlıklarına Göre Hayatında Neyin Eksik Olduğunu Söylüyoruz!

Easterling
25.05.2022 - 12:17

Hayatında neyin eksik olduğunu merak ediyor musun? 

Haydi teste o zaman! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım aç olmasan bile abur cubur yer misin?

2. Gergin olduğun zamanlarda tırnaklarını yiyenlerden misin peki?

3. Sürekli küfür eden bir insan mısın diye sorsak?

4. Sürekli telefonunu kontrol eden tiplerden misin?

5. Her şeyden şikayet eden bir insan mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak sürekli ihtiyacın olmayan şeyleri alıyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sevgi eksik!

Sevgi eksik!

Senin hayatında sevgi eksik maalesef. :(  Sevmek ama sevilmemek, değer görmemek, hak ettiğini alamamak sanki senin kaderin olmuş. Ama bu kaderi değiştirecek olan kişi de sensin. Elbet karşına seni, senden daha çok sevecek birisi çıkacak. Her şeyin tamam bir tek sevgi noksan. Elbet bir gün sen de aradığın sevgiyi bulacaksın. Aramaktan hiç vazgeçme!

Para eksik!

Para eksik!

Senin hayatında para eksik, birçoğumuz gibi... İyi de hangimizde eksik değil ki zaten? :) Çoğunlukla ''şu kadar param olsa'' şeklinde hayaller kurarken görüyoruz seni. Kim kurmaz ki böyle hayaller zaten. Bunu gerçekleştirebilecek biri varsa o da senden başkası değil. Çünkü senin elinden bir uçan bir de kaçan kurtulur sadece. Her şeyin tamam bir tek paran noksan. Elbet bir gün sen de aradığın parayı bulacaksın. Aramaktan hiç vazgeçme!

Huzur eksik!

Huzur eksik!

Senin hayatında huzur eksik. İşte gözlerinin sık sık dalmasının da gökyüzünün ciğerine dolmasının da sebebi bundandır. Her konuştuğunda sana huzur veren bir ses olsa mesela belki huzursuzluğun biter ya da aile/iş hayatındaki huzursuzluklar son bulsa... Her şeyin tamam ama huzurun noksan. Elbet bir gün sen de aradığın huzuru bulacaksın. Aramaktan hiç vazgeçme!

Başarı eksik!

Başarı eksik!

Senin hayatında başarı eksik. Bunun için ne kadar çabaladığını çevrendeki herkes görüyor. Başarıyı salt okuduğun bölümde ilk 3'e girmek ya da çalıştığın şirkette terfi almak gibi düşünme. Hepimizin hayatında ufak da olsa başarılı olduğu bir sürü şey var. Onları düşün ve motive ol. Her şeyin tamam bir tek başarın noksan. Elbet bir gün sen de aradığın başarıyı bulacaksın. Aramaktan hiç vazgeçme!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
127
51
27
22
11
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Sevgi eksik!