Görüş Bildir
Haberler
Korsan Windows'lara Windows 10 Müjdesi

Korsan Windows'lara Windows 10 Müjdesi

ATKN
19.03.2015 - 10:15
İçeriğin Devamı Aşağıda

Microsoft, Windows 10 ile birlikte korsan Windows kullanıcılarını affetmeye hazırlanıyor. Ücretsiz yükseltme hakkından, illegal Windows kullanıcıları da yararlanabilecek.

Windows 10 ile birlikte radikal dönüşümlere hazırlanan Microsoft, kullanıcılarla da yeni bir başlangıç yapmaya kararlı. Reuters'in haberine göre, yazılım devi illegal Windows kullanıcılarını affetmederek Windows 10sürümü ile temiz bir sayfa açacak. Windows 7, 8 ve 8.1 kullanıcılarına ilk yıl için sunulan ücretsiz yükseltme hakkından, hali hazırda kırılmış Windows kopyası kullanan kişiler de yararlanabilecek.

Microsoft müşterilere güveniyor

Konu hakkındaki açıklamaların kaynağında ise Microsoft İşletim Sistemleri Bölümü Lideri Terry Myerson bulunuyor. Windows 10 kalifikasyonunu sağlayan lisanslı ya da lisansız tüm PC'ler için güncellemenin sunulacağını açıklayan Myerson, müşterilerin lisanslı bir Windows kullanmanın değerini anladıklarına inandıklarını belirtti. Ayrıca, müşterileri legal bir kopyaya taşımanın kolay olduğunu da sözlerine ekledi.

Geçiş süreci hızlı olabilir

Microsoft yöneticisinin açıklamaları, Windows 10'un sistem gereksinimlerini karşılayan tüm PC'lerde ücretsiz kullanılabileceği anlamına geliyor. Şirketin bu hamlesinin ardında ise yeni işletim sisteminin getirdiği Cortana, One Drive, modern uygulama mağazası gibi yenilikler ve servisler için daha geniş potansiyel kullanıcı tabanı sağlaması gösteriliyor. Böylece Microsoft, yeni servisleri için daha fazla geri bildirim olanağı sağlayacak. Ayrıca, 'tek platform' odaklı yeni işletim sistemine geçiş sürecini de hızlandıracak. Bakalım MS'in bu hamlesi nasıl sonuçlanacak?

ShiftDelete.Net

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0