Görüş Bildir
Haberler
Koronavirüs Tedavisinde Başarılı Olduklarını Açıkladı: Hisseleri Yüzde 540 Yükseldi

Koronavirüs Tedavisinde Başarılı Olduklarını Açıkladı: Hisseleri Yüzde 540 Yükseldi

İngiltere’de Southampton Üniversitesi’nden 3 profesörün kurduğu tıp firması “Synairgen”, koronavirüs (Covid-19) tedavisinde geliştirdikleri ilaçla büyük bir atılım kaydetti. Klinik deneylerin başarılı olduğu açıklaması sonrası, firmanın hisse fiyatları yüzde 540 artış gösterdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın haberine göre, Profesör Ratko Djukanovic, Stephen Holgate ve Donna Davies 20 yıl önce astımı ve kronik akciğer hastalığı olan kişilerin, soğuk algınlığıyla savaşmasına yardımcı olan “interferon beta” proteinden yoksun olduğunu keşfetti. Profesörler, eksik proteini yerine koyarak hastaların viral enfeksiyonlara karşı savunmasının artırılabileceğini tespit etti.

Virüse karşı savunmada önemli bir etken

Virüse karşı savunmada önemli bir etken

Synairgen’in Genel Müdürü Richard Marsden, şirketin kronik bronşit ve amfizem hastalarına yardımcı olmak için interferon beta ilacını kullanan bir klinik deneye dahil olduklarını ve koronavirüs salgını ortaya çıktığında, bu virüse karşı savunmada önemli bir rol oynayabileceklerini fark ettiklerini ifade etti.

İyileşme olasılığını üç katına çıkartıyor

İyileşme olasılığını üç katına çıkartıyor

Bu hafta yayınlanan ilk klinik deneme sonuçlarına göre, doğrudan hastanın solunum yollarına verilen “SNG001” adlı ilacın koronavirüs hastalarının iyileşme olasılığını iki ila üç kat daha fazla olduğunu gösterdi.

Şirketin hisseleri tavan yaptı

Şirketin hisseleri tavan yaptı

21 Temmuz’da ilacın koronavirüs üzerinde etkili sonuçları yayınlandığı andan öğle saatlerine kadar Synairgen şirketinin hisseleri yüzde 540 değer kazandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
77
8
5
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Aşı olayı en az iki yıl.... ........... Topluma arada heyecan gerekiyor... ............. Amaç toplumların hep umut içinde olması.... ....... Biz tedbirlere ... Devamını Gör

Lestat

Normalleşme dediniz kimse tedbiri, önlemi umursamamaya başladı şimdi bu aşı haberiyle iyice arşa çıkacak insanların umursamazlığı. Yarin bir gün önlem almada... Devamını Gör