Görüş Bildir
Haberler
Koronavirüs O Dizi Setini Vurdu! Engin Altan'ın Ardından İki Oyuncunun Daha Testi Pozitif Çıktı...

Koronavirüs O Dizi Setini Vurdu! Engin Altan'ın Ardından İki Oyuncunun Daha Testi Pozitif Çıktı...

Müge Kakşi
24.12.2021 - 22:15

2 yıldır tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını aşılama çalışmalarının hızlanmasıyla etkisini azaltmıştı. Fakat mutasyona uğramasının ardından Omicron varyantıyla bulaş hızıda arttı. Bu durum dizi setlerini de vurdu. Sürekli kalabalık bir ortamda işlerini devam ettirmek zorunda olan oyunculardan koronavirüs haberleri geliyor. En son Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Engin Altan Düzyatan'ın korona haberi gelirken aynı diziden iki oyuncunun daha testi pozitif olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Kaynak: https://www.tv100.com/setlerden-koron...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Korona Dizi Setlerini de Vurdu

Korona Dizi Setlerini de Vurdu

Korona vakalarının hızla yükselmesi dizi setlerini de vurdu. En son Yargı dizisinden Pınar Yiğit'in korona olması hayranlarını üzerken Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden de Yiğit Kirazcı'nın korona olduğu öğrenilmişti.  Kanunsuz Topraklar dizisi oyuncuları Doğaç Yıldız ile Başak Parlak’ın da korona olduğu öğrenilmişti.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Üç Oyuncu Birden

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Üç Oyuncu Birden

Dün Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada “Dün yapılan covid testimin sonucu maalesef pozitif Süreci evde dinlenerek geçiriyorum. Son günlerde benimle temasa geçmiş olan herkes lütfen test yaptırsın” demişti.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Engin Altan'ın ardından diziden iki başrol oyuncusu daha koronavirüse yakalandı. Ulaş Tuna Astepe ve Cemre Gümeli’nin test sonucu pozitif çıkarken Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi sete ara verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın