Görüş Bildir
Haberler
Kolay Yoldan Dumanlı Göz Makyajı Yapın

etiket Kolay Yoldan Dumanlı Göz Makyajı Yapın

Melda Köksal
30.06.2014 - 11:39 Son Güncelleme: 30.06.2014 - 13:45

Kadınların en fazla tercih ettiği göz makyajlarından olan dumanlı göz makyajı, çekici bakışlar yaratsa da uygulaması her zaman kolay olmayabilir. Buğulu bakışlar yaratan dumanlı göz makyajını yalnızca göz kalemi kullanarak oldukça basite indirgemeniz mümkün.

Sadece göz kalemi kullanarak buğulu gözlere elde edebilirsiniz. Kullanacağınız kalemin yumuşak bir kalem olmasına dikkat edin. Bilhassa sürme kalemler bu iş için oldukça uygun ve kolaylık sağlıyor. Dumanlı etki veren bu kalemler sayesinde bu makyajı yapmak oldukça kolaylaşıyor. Çoğunlukla arkalarında bulunan aplikatörleri ile de gözlerinizde dumanlı etkiyi yaratmanız da kolaylaşıyor.

Kalemle yapacağınız göz makyajı için önce, kalemle göz kapağına kalın bir çizgi çekin. Çizgiyi kalemin arkasındaki aplikatör, ya da ince bir far fırçası yardımıyla dağıtın. Dağıtılan kalemtüm göz kağaını kaplayacak şekilde olmalı. Biraz daha abartılı ve belirgin bir makyaj için kalemi bir miktar taşırabilirsiniz. Gözünün altına, yani göz yaşı çizgine de aynı şekilde kalem çekip, ince bir fırçayla hafifçe dağıtın. Göz kapağında kalemi dağıtarak far etkisi yarattığın makyajının üstüne ince bir çizgi kalem çekin. Son olarak maskaranı sürerek makyajınızı tamamlayın.

haber kaynağı: stilveyasam.com/makyaj

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın