Görüş Bildir
Haberler
Kocaeli'de Şehit Mezarına Saldıran Provokatör Yakalandı

Kocaeli'de Şehit Mezarına Saldıran Provokatör Yakalandı

Kocaeli'de şehit Emre Kaan Arlı'nın mezarına terör örgütünün adını yazıp hakaretler eden şahıs gözaltına alındı.

Bugün kimliği belirsiz bir kişi, 2015'te şehit düşen Emre Kaan Arlı'nın mezar taşına terör örgütünün adını yazmış, o görüntüleri de sosyal medyadan paylaşmıştı.

Detayalar için 👇

Şehidin babası: Nefretle kınıyoruz

Şehidin babası: Nefretle kınıyoruz

Aynı zamanda Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Temsilcisi olan şehit Emre Arlı’nın babası Şaban Arlı, oğlunun mezarı başında açıklama yaptı. 

Yaşadıkları olaydan dolayı üzüntü duyduklarını belirten Şaban Arlı, 'Sosyal medyada oğlumun mezarının üzerine hain terör örgütü PKK'nın isminin yazıldığını gördük. Hemen emniyetle temasa geçtim. Emniyetten yapılan bilgilendirmede, bunun fiili bir olay olmadığı ancak sanal alemde yapılmış olabileceğiyle ilgili açıklama geldi. Bu faaliyet sanal da olsa bunu nefretle kınıyoruz, yapanlardan, yaptıranlardan yüce adaletimizce acilen hesap sorulmasını bekliyoruz. Bir an önce bulunmalarını temenni ediyoruz' dedi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, o şahsın yakalandığını duyurdu. 👇

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, o şahsın yakalandığını duyurdu. 👇

Yavuz'un paylaştığı valilik açıklamasında şöyle denildi:

'Körfez Belediyesi Asri Mezarlığı’nda bulunan şehitlikteki şehit mezarlarına PKK ibaresini yazıp fotoğraflarını çekerek, bu fotoğraflarla birlikte sinkaflı paylaşımlarını sosyal medya üzerinden yapan şahsa yönelik İl Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştirdiği tespit edilen şahıs Adli makamlardan alınan arama kararı ile birlikte bugün 12.30 sıralarında yakalanarak gözaltına alınmış olup, gerekli tahkikata başlanılmıştır. 

Aziz vatanımız ve mukaddes değerlerimiz uğruna gözünü dahi kırpmadan canını vererek bedel ödemiş olan şehitlerimize ve şehitlerimizin emanetlerine yönelik hakaret içeren söz ve beyanlarda bulunan herkesin karşısında olacağımızı bir kez daha belirtir; bugüne kadar vatan uğruna, mukaddes değerler uğruna canını seve seve veren bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabr-ı cemiller niyaz ederiz.”

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
10
3
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
favilla favilla

Allah'ın belası sınır dışı edilsin buna hapishane bile haram defolsun ne yapıyorsa onu yapsın bir daha da ülkeye adım atamasin namussuz kopek

Pasif Kullanıcı

hayvanlar bile yaptığını yapmaz amk. orspu çocuğu demeye bile dilim varmıyor hayat kadınlarına laf olur diye.

hakan balta

Harika haber. gereği yapılır umarım