Görüş Bildir
Haberler
Klip Analizi: Emrah ve Seren Serengil'in Serseriliğin Kitabını Yazdığı Klip 'Haydi Şimdi Gel'

Klip Analizi: Emrah ve Seren Serengil'in Serseriliğin Kitabını Yazdığı Klip 'Haydi Şimdi Gel'

Klip analizlerimiz her hafta olduğu gibi bu hafta da sizlerle. Nostalji rüzgarlarına kapılıp saçlarımızı dağıttığımız bölümün bu haftaki konuğu ise Emrah ve Seren Serengil. Bir zamanların en çok yakıştırılan çifti, Haydi Şimdi Gel şarkısı ile huzurlarınızda... İyi eğlenceler :)

1. Yılların dram mühendisi ve yağız delikanlısı Emrah, sokakta oturan bir grup gencin ortasına çalıştığı dürümcünün servis motoruyla giriş yapıyor. Bu sefer ekmek için değil, Seren Serengil için mücadelenin peşinde.

2. Ortamda en dikkat çeken kişi ise bu gözlüklü eleman. Herkes gergin bir şekilde "Noluyo lan?" diye birbirine sorarken bu gözlüklü, oturduğu yerde dans ediyor. Bu kişiye dikkatli bakın, birazdan yine lazım olacak.

3. Motoru istop edip yürüyerek yoluna devam eden Emrah'ı, belki de kendini tam anlamıyla özetleyen deri montuyla görüyoruz: BÜYÜK BİR SORU İŞARETİ!

4. Alparslan Meslek Lisesi Motorlu Araçlar Teknolojisi bölümünde okuyan bu gençlere dayı tavırlar söker mi? Elbette sökmez. O yüzden hepsi birden ayaklanıp Emrah'ın üstüne yürüyor, gözlüklü "Kavga etsem babamgil kızar mı?" diye düşündüğü için biraz geride duruyor.

5. Erkekler kavga ederken Seren, motorunun üstünde ağzındaki sakızıyla oynayıp pislik yapıyor. Bu hareketinden midesi çok bulanıyor, neredeyse kusacak gibi oluyor ama kusarsa olayları kaçırır; kendini tutuyor.

6. Az evvel otobanda jiiiiuvvv diye hız yapan rüzgarın oğlu Emrah, kaskını çıkardıktan sonra kahküllerine hafif bir fön çekmek suretiyle davasına kaldığı yerden devam ediyor.

7. Daha demin ateş yakılıp Akdeniz Akşamları söylenen güzelim ortamın içine etmekte kararlı olan Emrah, gerçek bir maganda gibi kızı çekiştirerek götürmek niyetinde. Allahını seven şu hareketlere bir baksın hele!

8. Seren'le Emrah arasındaki oldukça ilginç ilişki şahitler huzurunda gerçekleşirken, adının Meriç olduğunu tahmin ettiğimiz gözlüklü "Seren kötü bir şey yapmanı istemiyorum. Ağlamak istersen her zaman omzum senin" diyerek krizi fırsata çeviriyor.

9. "Burası kasıyo, Taksim'e geçelim" diye düşünen ikiliden Seren, her zaman İstiklal'de duran amcadan balon yapma şeysi alıyor. Kızı ense kökünden yakalayarak seven Emrah, yine bildiğiniz gibi...

10. Emrah, Seren'i "Galatasaray Lisesi'nin önünde sokak hayvanları ile ilgili eylem var, Ömür Gedik bizi bekliyo koş!" diyerek sürüklüyor. Seren bu yalanı fark ettikten sonra Emrah'ı bir güzel depikliyor.

11. İkilimiz İstiklal'de yürürken Seren "Aaa şundan da alalım" diyerek ışıklı pervaneden istiyor. Emrah, elindekini daha yeni aldıklarını söylüyor. Bunu üzerine Seren, balon şeysini üflüyor ve Emrah'ın burnuna balon kaçırtıyor.

12. Dünyanın en ilginç ilişkisini yaşayan Seren ve Emrah, halka karışmış bir halde yürürken halkımızın içinden bir dana birey, Seren'in üzerinden depar atarak kameranın önüne atlıyor. Kendisi senaryoda olmayan bir lüzumsuz!

13. İkişer ıslak hamburger gömdükten sonra çiftimiz, liseli arkadaşlarının yanına gidip "Biz çıkıyoruz" diyor. Gözlüklü, bu mutlu çiftin arkasından "Noluyo ya?" dercesine bakıp geç kalmamak için eve doğru yol alıyor.

Biz de genç çiftimize mutluluklar diliyoruz...

"Doymadım ben, daha fazla Emrah ve Seren istiyorum" diyenler için efsane şarkı ve klibi işte burada!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
194
35
34
10
9
7
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın