Görüş Bildir
Haberler
Kızılay Edremit Şube Başkanı'nın Eğlence Görüntüleri Tepkilere Neden Oldu

etiket Kızılay Edremit Şube Başkanı'nın Eğlence Görüntüleri Tepkilere Neden Oldu

Ali Can YAYCILI
27.02.2023 - 23:16 Son Güncelleme: 27.02.2023 - 23:17

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle 44 binden fazla insanın hayatını kaybetmesinin şokunu ülkece üzerimizden atamamışken, depremin 3. günü AHBAP'a 46 milyon TL karşılığında 2050 çadır satışı ile gündemin tam ortasına oturan Kızılay'dan skandal bir haber daha geldi. Kızılay Edremit şube başkanı ve yönetim kurulu üyesinin bir eğlence mekanında eğlendikleri görüntüler ortaya çıktı. Konu ile ilgili şube başkanından açıklama geldi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve tüm ülkeyi yasa boğan depremlerin şokları devam ederken Kızılay yöneticilerinin katıldığı eğlence gecesi gündeme oturdu.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve tüm ülkeyi yasa boğan depremlerin şokları devam ederken Kızılay yöneticilerinin katıldığı eğlence gecesi gündeme oturdu.

Tüm Türkiye yastayken ve deprem bölgesine yardım götürebilmek için seferber olurken Kızılay Edremit Şube Başkanı Himmet Bora ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet İnalkaç’ın bir eğlence mekanında eğlendikleri görüntüler ortaya çıktı.

Halk TV'den Seyhan Avşar'ın haberine göre; Görüntülerde Kızılay Edremit Şube Başkanı Himmet Bora ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet İnalkaç’ın bir eğlence mekanında eğlendikleri görülüyor.

Söz konusu fotoğraf karesine ilişkin açıklama yapan Kızılay Edremit Şube Başkanı Himmet Bora 'Bir davet geldi. İcabet ettik. Ne oynadık, ne zıpladık. Sadece yemek yedik' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
377
140
33
21
7
5
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
omer ali

pavyona gitmiş kansız adiler , 50 bin insan ölürken ,10 şehir depremi yaşarken ,çocuklar yetim kalırken ve insanlar soğuktan tir tir titrerken Allah sizin be... Devamını Gör

Zafer Unlu

Valla az bile yapiyorlar bence... Bu kadar sey gordukten sonra hala daha bu kadar koyun varsa uzulmeye degmez... Herkes hakettigi sekilde yonetilir...Bundan ... Devamını Gör

paranoid

bunlar ne ki altlarında jipler mercedeslerle nerelere gidiyorlar kimbilir.. nerden geliyor bu değirmenin suyu; tabiki milletin bağışları..

berna kahraman

Sank bilerek mi bizi tahrik ediyorlar? Bu kadar yanlış, yanlışlıkla olur mu?

Nret

Çok kıymetli bir davet belli yani,icabet etmemeleri olmazmış..