Görüş Bildir
Haberler
Kızılay'da Saldırının Yaşandığı Yere Karanfil ve Not: 'Alışmıcam Kardeşim'

Kızılay'da Saldırının Yaşandığı Yere Karanfil ve Not: 'Alışmıcam Kardeşim'

ATKN
15.03.2016 - 11:51 Son Güncelleme: 15.03.2016 - 14:55

Ankara Kızılay'da düzenlenen terör saldırısının ardından ulaşıma kapatılan Atatürk Bulvarı araç trafiğine açıldı. 37 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin yaralandığı saldırının yaşandığı yere vatandaşlar karanfil bırakıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kızılay'da önceki gün düzenlenen bombalı saldırının ardından araç trafiğine kapatılan Atatürk Bulvarı araç trafiğine açıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, saldırının ardından kapatılan Atatürk Bulvarı'ndaki çalışmalarını tamamladı. 

Saldırının olduğu yerdeki durakların yenilenmesi ve yolun hasar gören bölümlerinin asfaltlanmasının ardından Atatürk Bulvarı'nın Sıhhiye'den Kızılay Meydanı'na kadar olan bölüm saat 03.05'ten, saldırının düzenlendiği Güven Park'ın önü de 04.25'ten itibaren araç trafiğine açıldı.

Atatürk Bulvarı'nın ulaşıma açılmasının ardından patlamanın yaşandığı noktaya çok sayıda vatandaş geldi.

Karanfiller arasında yer alan 'Alışmıcam kardeşim' yazılı not dikkat çekti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray forması giyen bir vatandaş, kendi takımının yanı sıra Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın atkılarını da çiçeklerin arasına bıraktı.

Patlama sırasında hasar gören dükkanlardaki hasar tespit çalışmalarının da tamamlandığı öğrenildi.

Öte yandan, saldırının yaşandığı bölgeye girişlere izin verilmesinden sonra yerli ve yabancı basın mensupları olay yeri ve çevresinde görüntü alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA ve AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Doğan K.

Alışmıcaz kardeşim terörle yaşamaya alışmıcaz. Bu topraklar kanla kazanıldı, fedakarlıkla kazanıldı. Böyle annesinin eteğini giyip eşarbını bağlayan terörist... Devamını Gör

haylaz adam

yazdıklarına harfiyen katılıyorum ve ekliyorum. KAN EMİCİ HIRSIZLARA

Ömer Çetin

pkknın tekrar büyümesine izin veren şerefsizler karakol kapatanlar andımızı kaldıranlar milliyetçiliği ayaklar altına alacağız diyenler 1000 değil 10000 koru... Devamını Gör

Dawkins06

Zırhlı arabalarda gezerler , binlerce korumayla gezerler, cumaya giderken bile ilk 2 saf korumalardan oluşan protokol safı olur,camiye giren herkesin üstünü ... Devamını Gör