Görüş Bildir
Haberler
Kişilik Testi: Soğukkanlı mısın Yoksa Sıcakkanlı mı?

etiket Kişilik Testi: Soğukkanlı mısın Yoksa Sıcakkanlı mı?

Bu kişilik testine verdiğin cevaplara göre senin aslında soğukkanlı mı yoksa sıcakkanlı mı olduğun ortaya çıkacak! 

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. Bir arkadaşının doğum günü partisine katıldın ve tanıdığın pek fazla kişi yok. Genelde ne yaparsın?

4. Başına kötü bir olay geldiğinde hemen en yakınının desteğini almaya mı koşarsın?

5. Imm... İlişkilerinde ilk adımı genelde sen mi atarsın yoksa hoşlandığın kişi mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de bize burcunu söyler misin?

7. Ne kadar duygusal bir insan olduğunu sorsak kendine 5 üzerinden kaç verirdin? ( 1= Hiç, 5 = Çok)

8. Son olarak, yapmak istemediğin bir şeyi sırf karşındaki insanı mutlu etmek için yaptığın oluyor mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Soğukkanlı bir insansın!

Sen genel olarak dışarıdan bakıldığında da soğuk ve sert görünen birisin. İnsanlar sana yaklaşmakta biraz çekinirler. Çünkü herkesle kolay kolay iletişim kurmazsın. Az ve öz konuşan bir insansın. Bu soğukkanlı oluşunun sana kattığı avantajları olurken bir yandan da dezavantajları oluyor. Mesela bir problem oluştuğu zaman bunu kolay bir şekilde yönetebiliyorsun. Çözüm odaklı düşünüp olayı analiz edebiliyorsun. İnsanları dinleyerek onları anlayabiliyorsun. Bu da senin çözüme daha çabuk ulaşmanı sağlıyor açıkçası. Daha pratik ve iş bitirici bir insan olabiliyorsun. Başına gelen kötü olaylara da büyük bir soğukkanlılıkla yaklaşabiliyorsun. Hemen kendini duygularına kaptırmamaya çalışıyorsun. Kararlarını mantık çerçevesinde almaya çalışıyorsun. Dezavantaj olarak yeni insanlarla tanışmak seni için biraz zorlaşıyor. Çünkü senin soğukkanlı ve sert duruşun insanların biraz çekinmesine sebep olabiliyor. Bu yüzden hem avantajlarını hem de dezavantajlarını taşıyorsun.

Sıcakkanlı bir insansın!

Sen oldukça sıcakkanlı bir insansın. Genelde bir ortama girdiğin zaman samimiyetinle ve enerjinle insanları etkin altına almayı başarıyorsun. İnsanlarla çok kolay bir şekilde iletişim kurabiliyorsun. Sosyal ortamlarda kendini çok çabuk belli edebiliyorsun. İnsanlara yardım etmeyi, onları dinlemeyi, bir şeyler katmayı çok seviyorsun. Genelde duygularınla hareket eden bir insansın. Başına gelen kötü olaylarda sadece biraz evham yapıyorsun. Bu da senin çözüme ulaşmanı biraz zorlaştırıyor. Bunun farkındasın ve daha soğukkanlı olmaya çalışıyorsun. Çok arkadaş canlısı bir insansın. Etrafındaki insanlar genelde senin samimiyetinden dolayı muhabbetini çok seviyorlar. Kendini hiçbir şekilde kasmadan olduğun gibi yansıtıyorsun. Doğalsın, içinden geldiği gibi davranıyorsun. Güler yüzlülüğün, samimiyetin ve insanlara olan yaklaşımın oldukça etkileyici diyebiliriz.

Hem soğukkanlı hem de sıcakkanlı bir insansın!

Bazen sıcakkanlı bazen de soğukkanlı bir insan olabiliyorsun. Aslında bulunduğun ortama göre veya ruh haline göre değişiyor diyebiliriz. Mesela tanıdığın ve bildiğin insanların yanında oldukça sıcakkanlı olabiliyorsun. Ama hiç bilmediğin bir ortamda genelde daha soğukkanlı bir insan oluyorsun. Kendini güvende hissetmek senin için çok önemli. Buna bağlı olarak davranışların da doğal olarak değişebiliyor. Başına gelen kötü olaylarda da o anki ruh haline göre hareket ediyorsun. Sıcakkanlı veya soğukkanlı olmak senin psikolojik olarak durumuna bağlı. Seni çok etkiliyor diyebiliriz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
751
258
123
91
51
48
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uygar Aytun

Soğukkanlı :)

Eray Demir

Çok da sikimde

Gizem Yenikler

Soğukkanlı bir insansın!

Berna

Sıcakkanlı