Görüş Bildir
Haberler
Kişilik Testi: Ne Kadar Karamsarsın?

Kişilik Testi: Ne Kadar Karamsarsın?

Bu kişilik testine göre ne kadar karamsarsın?

Eğer hazırsan;

Haydiii testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seçer misin?

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Söyle bakalım seni en çok ne yaparken görürüz?

4. Peki diyelim ki uzun süredir istediğin ve planladığın şey olumsuz sonuçlandı ne yaparsın?

5. Çok sevdiğin birinin yalanını yakaladın ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sen şimdiye kadar istediğin çoğu şeye sahip oldun mu?

7. Peki seç birini.

8. Son olarak hangisini düşününce kendini mutsuz hissediyorsun?

Karamsarlık mı? Hiç sana göre değil...

Sen pek karamsar biri değilsin. Yarınından da geleceğinden de biraz olsun umudun var. Yaşadığın şeyleri çok fazla dikkate almıyorsun. Çünkü her şeyin gelip geçici olduğunu biliyorsun. Hayatından keyif alabilen ve karşına çıkan bütün olumsuzluklara rağmen ayağa kalkabilen birisin. Yaşadıkların seni ister istemez etkiliyor ama bu duyguya kendini çok fazla kaptırmıyorsun. Kendini mutsuz hissettiğin her anda ya arkadaşlarından ya da ailenden güç alıyorsun. Senin modunu düşürmek oldukça zor. Ufak şeyler seni mutsuz etmeye yetmez. Problemlerin gerçekten problem olduğunu düşünmen için hayatında bazı şeylere engel olması gerekiyor. İşte o zaman daha ciddi bakmaya ve sorunlarından kurtulmak için çabalamaya başlarsın. Her şeyin bir gün geçeceğine inandığın için karamsar biri değil daha çok hayata pozitif bakan birisin.

Bazen kendini düşüncelerinle karamsarlığa itiyorsun...

Sen kendini düşüncelerinle karamsarlığa itiyorsun. Hayatında çok fazla bir olay olmasa da karakterin gereği biraz depresif birisin. Yaşadığın şeyleri fazla kafana takıyorsun. Başkalarının düşüncelerini önemsiyor ve önceliğin kendin değil başkaları oluyor. Hal böyle olunca da aslında kendi istediğin şeyi bulamıyorsun. Kendin için neyin iyi neyin kötü olduğuna karar verdiğinde mutlu biri olacaksın. Kafanda bir şeyler kurup, inandığın şeyler seni karamsarlığa sürüklüyor. Hayatında bir şeyleri değiştirmen gerekiyorsa buna düşüncelerinden başlaman lazım. Düşündükçe kendini daha da içe kapatıyor ve kendi düşüncelerin nedeniyle mutsuz biri olduğunu sanıyorsun. Hayatında gerçekten çözülemeyecek problemlerin yoksa sen mutlu birisindir. Birkaç hafta sonra unutacağın şeyler için kendini karamsar biri olarak tanımlaman sana haksızlık olur.

Sen hayatının her anında karamsar düşüncelere sahipsin...

s3.amazonaws.com

Sen hayatının her anında karamsar düşüncelere sahipsin. Belki dönemsel belki de uzun süredir böyle bir ruh hali içindesin. Bir şeylerin düzeleceğine olan inancın kalmamış. Bu inancın yokken de kendini motive edecek ve yarınından umut duyacak pek fazla bir şeyin de kalmamış. Her zaman yaşadıklarının olumsuzlarını gören birisin. Biraz daha baksan aslında yaşadıklarının sana getirdiği birçok şey var. Yani kötü bir olay yaşadığında aslında sana ne kazandırdığını da fark etsen şanslı biri olduğunu görebilirsin. Hayat tamamen bakış açısıyla ilgilidir. Sen ne görmek istersen onu yaşarsın. Düşüncelerin, hayatına çektiğin bütün olumsuzluklar senin karamsar biri olmana neden olmuş. Bakış açın ve düşüncelerin değiştiği zaman aslında yarın için daha umutlu olduğunu göreceksin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
88
40
21
14
10
9
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Sen hayatının her anında karamsar düşüncelere sahipsin.

Ali Suleymanov

Sen pek karamsar biri değilsin. Yarınından da geleceğinden de biraz olsun umudun var. Yaşadığın şeyleri çok fazla dikkate almıyorsun. Çünkü her şeyin gelip g... Devamını Gör

Baran Denli

Hayatında çok fazla bir olay olmasa da karakterin gereği biraz depresif birisin