Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Duygusun?

Sen Hangi Duygusun?

Yansıttığımız ve yoğun yaşadığımız duygular, insanların hafızalarında o şekilde yer etmemize neden olabilir. Senin hangi duygu olduğunu söylüyoruz!

Eğer hazırsan;

Haydi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Şimdi de yaşını!

3. Senin için hangisi daha önemli?

4. Pekii etrafında kaç tane çok yakınım dediğin kişi var?

5. Senin için flört dönemi ne kadar sürmeli?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence insanların sana sırlarını anlatmasının nedeni ne olabilir?

7. Kendini kötü hissettiğinde nasıl toparlanıyorsun?

8. Son olarak hayatında her şeyden memnun musun?

"Sevinç"

Sen sevinç duygususun. Hayatında yaşadığın şeyler seni çok fazla etkileyemiyor. Her şeyden bir anlam çıkartıp mutlu olmanın yolunu bulabiliyorsun. Kendini ne kadar mutlu hissedersen ardından da mutluluk devamlı olarak geliyor. Problemlerle baş etmeyi iyi biliyor ve sorunlarını küçümsüyorsun. Büyütmediğin her sorun senin için bir engel değildir. Yani sana göre insana kendi problemleri ve sorunları kendi büyütür ve bunun altından da kendi büyüttüğü için kalkamaz. En ufak bir şeyde modunu düşürseydin o zaman hayatında gerçekten yaşanılmaz hale gelirdi. Sen bunları yakından gördüğün için artık kendinde ve hayatında farklılıklar yaşmaya karar vermişsin. Bunlardan en büyüğü ise her şeyden hoşnut olmak... Kendini daha güzel/yakışıklı daha iyi daha mutlu hissettiğin her yerde için içine sığmıyor. Sen bu hisleri yaşamayı ve aynı zamanda yaşatmayı seviyorsun. Sadece kendin mutlu olmayı değil etrafındaki kişilere de mutluluğunu bulaştırırsan daha iyi hissediyorsun. Sen sevinç duygusuna tam anlamıyla sahipsin.

"Güven"

Sen güven duygususun. Etrafındaki herkesin sana güvenmesinin başka hiçbir açıklaması olamaz. İnsanlar konuşmalarınla tavırlarınla güven aşılıyorsun. Onların seninle rahatça duygularını paylaşmalarını sağlıyor ve gerçekten problemlerine kendi problemin gibi üzülürken, mutluluklarını da kendi mutluluğun gibi yaşıyorsun. Bu samimiyetin herkese fazla yansıyor. İnsanların çoğu bu duyguyu yaşayamıyor veya bazı nedenlerden dolayı güvenleri kırılıyor olsa da seninle tanışan herkes yanında daha iyi hissediyor. Senden zarar gelmeyeceklerini bildikleri gibi kendilerine en doğru yolu senin göstereceğini de biliyorlar. İnsanlara fazla güven versen de sen herkesten bir adım geri de durabiliyorsun. Anlatmaman gereken veya kendine sakladığın şeyleri çok fazla yansıtmıyorsun. Karşındaki kişiye güvenmen için biraz zamana ve o kişiye inanmaya ihtiyacın var. Bu süre geçtikten sonra senin gerçek duygularını anlayabiliyorlar. Herkes sana kolayca yaklaşıyor ve sırlarını paylaşıyor olsa da sen kimseye kolay kolay yaklaşamıyorsun.

"Beklenti"

Sen beklenti duygususun. Hayatında yaşadığın her şeyden, tanıştığın kişilere hepsinden bir şeyler bekliyorsun. Belki sevmeyi, sevilmeyi belki bir şeyler başarmayı belki de mutlu olmayı... Sen bunları başkalarından beklerken aslında kendi başına da sahip olabileceğinin farkında değilsin. Umut etmek çok güzel bir duygu olsa da ve aslında bir şeyler başarmanı sağlasa da sadece umut ederek de hayatını geçiremezsin. Bu duyguyu içinde çok fazla taşıdığın için bazen kontrol edilemez bir hale gelebiliyor. Senin düşündüğün gibi karşındaki kişi düşünmeyebilir. Sürekli insanlardan bir şeyleri anlamasını beklemek veya senin isteklerini, mutluluklarını fark edip ona göre hareket etmesini beklemek yanlış olandır. Sen kendin için elinden geleni yapsan da karşındaki kişilerin bazı şeyleri düşünemiyor olması seni çıldırtabiliyor. Sen bu kadar ince fikirliyken karşındaki insanların dümdüz olmasına katlanamıyorsun. Zamanla insanlardan bir şey beklememeyi öğrenecek ve belki de kendi kendine yettiğini de fark edeceksin.

"Üzüntü"

Sen üzüntü duygususun. Hayatındaki her şey seni yıpratabilir ve üzebilir. Her konuda kendini kontrol edebilirken bu duyguyla başa çıkamadığın zamanlar oldukça fazla. İnsanlara, nesnelere fazla anlam yüklüyor ve bağlanıyorsun. Bu bağda onların senden uzaklaşmasından sonra yerini büyük bir üzüntüye bırakıyor. Ne kadar 'Bu sefer üzülmeyeceğim.' desen de içinde o boşluk hissini kimse tarif edemiyorsun. Farklı olacağını düşündüğün veya inandığın her şey seni hayal kırıklığına uğratmış. İster istemez içinde duyduğun üzüntü seni hayatındaki, günlük yaşamındaki mutluluklarından da alıkoyuyor. Sadece kendin için değil hayatındaki herkes için üzüntü duygusunu fazla fazla yaşıyorsun. Başkalarının dertlerini de kendi derdin gibi sahipleniyor ve belki de o kişilerden daha fazla kendini yıpratıyorsun. Bu duyguyu aşman biraz hayatının olumlu taraflarını görmen ile olacak. Yaşadığın şeyler belki büyük şeyler ama bunların zamanla geçeceğini bilmek veya geçmişe baktığında ne kadar önemsiz şeylere üzüldüğünü düşünmek seni rahatlatabilir.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
183
46
30
24
18
11
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın