Görüş Bildir
Haberler
Kirpikleri Gürleştirmenin Yolu

Kirpikleri Gürleştirmenin Yolu

Kadinlive
01.02.2015 - 01:25 Son Güncelleme: 01.02.2015 - 10:07

Kirpikleri Gürleştirmenin Yolu

Kadınlar için uzun ve gür kirpikler güzellik sembollerinden biridir. Gözlerinizin güzelliğini ortaya çıkarmak için kullandığınız takma kirpikleri, kirpiklere gürleştirici tuş çekmeyi muhtemelen artık yoklamalısınız. Bu geçici hallerden sıkıldıysanız, size son derece basit ve doğal bir yöntemle nasıl daha gür ve uzun kirpiklere sahip olmanın yolunu gösteriyoruz.

Hindistan cevizi yağı ve kakao yağı ile yapacağınız karışımla daha uzun ve gür kirpiklere sahip olabilirsiniz. Ancak maskeyi hazırlarken dikkat etmeniz gereken konu var: maskeyi mutlaka cam kasede hazırlayın ve metal kaşık yerine tahta kaşık kullanın.

Hazırlanışı

Küçük bir cam kâsenin ya da kavanozun içine, bir yemek kaşığı kakao yağı ve bir çay kaşığı Hint yağı koyun ve karıştırın. Ardından bir tencerenin içine az miktar su döküp, ocakta suyu kaynatın, su kaynadıktan sonra ocaktan alın. Kaynar su olan tencerenin içine cam kâseyi koyun ve içine su sıçratmadan Hint yağı ile kakao yağını karıştırmaya devam edin. Karışım macun kalitesini geldiğinde, ambalajı kazanın içinden çıkarın ve soğuması için kenara koyun.

Gece yatmadan önce bu karışımı kirpiklerinize sürmeye, çalışın gözünüze değdirmeyin. Bunun için ucu pamuklu kulak çöplerinden kullanabilirsiniz, dikkatlice kirpiklerinizin diplerine sürün. 15 günden sonra bir hafta ara verin, sonra tekrar başlayabilirsiniz. Bu maskeye karşı herhangi bir alerjiniz olursa kullanıma son veriniz. Bu maske kısa sürede kirpiklerinizi gürleştirecek. Eğer kaşlarınız da seyrek ve kısaysa bu maskeden kaşlarınızı da sürebilirsiniz.

Kaynak: http://www.kadinlive.com/kirpikleri-g...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın