Görüş Bildir
Haberler
Kırmızı Oda'ya Bir Transfer Daha! Sertan Erkaçan Kimdir? İşte Kırmızı Oda'nın Yeni Yıldızı...

Kırmızı Oda'ya Bir Transfer Daha! Sertan Erkaçan Kimdir? İşte Kırmızı Oda'nın Yeni Yıldızı...

Müge Kakşi
19.11.2021 - 19:03

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda yaptığı oyuncu transferleriyle çok konuşuluyor. Birbirinden ünlü isimlerin bulunduğu oyuncu kadrosuna geçtiğimiz günlerde Gökhan Özoğuz'un da dahil olacağı öğrenilmişti. İzleyicileri sevindiren yeni oyuncu haberine bir yenisi daha eklendi ve diziye ünlü oyuncu Sertan Erkaçan dahil oldu. Peki Kırmızı Oda Sertan Erkaçan kimdir? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kırmızı Oda'ya Bomba Transfer

Kırmızı Oda'ya Bomba Transfer

Gökhan Özoğuz, Tv8’in cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna Dara karakteriyle katılmıştı. Yaşadığı uyku problemi ile Doktor Hanım’a (Binnur Kaya) gelecek olan Dara’nın merak edilen hikayesi bu akşam başlıyor.

OGM Pictures imzalı dizide 52’inci bölümünden itibaren başlayacak olan Dara’nın hikâyesine Sertan Erkaçan da destek verecek.

Kırmızı Oda Serkan Erkaçan Kimdir?

Kırmızı Oda Serkan Erkaçan Kimdir?

Ekranların sevilen ismi Erkaçan 1 Nisan 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimini Antalya da tamamladıktan sonra konservatuar okumak için istanbul’a gelmişti. Aynı zamanda başarılı oyuncu lise yıllarında Tiyatro ve müzikle ilgilendi. 2005 yılında mezun olduğu lisede Müjdat Gezen Kültür ve Sanat Merkezi Tiyatro bölümünü kazandı.Başarılı oyuncu 4 senelik eğitimini 2009 Mayıs ayında tamamlayan Erkaçan bu sırada küçük çaplı rollerde oynadı. Başarılı oyuncunun ilk ekran deneyimini ise konservatuar’ın ilk sınıfında birkaç arkadaşı ile birlikte yönetmen Uğur Ünlünün Polis isimli sinema filminde ekranlara gelerek gerçekleştirmişti.

Sevilen oyuncunun özel hayatı da merak konusu olmuştu. Oyuncunun hayatında Melis Erkaçan isimli eşi bulunmakta ve İnstagram platformunda paylaştıkları poslar la çok ilgi görüyor.Ünlü oyuncunun yardımseverliği ile tanımaktayız. Bu yıl doğum gününü Cerebral Palsy çocuklarla kutlamıştı. Türkiye Spastik Vakfı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon da hizmet alan çocuklara yardım topluyor. 5 yıldır birlikte olduğu sevgilisininde desteği var ve onu hiç yalnız bırakmıyor. Başarılı oyuncu tam bir hayvan sever evde 2 evcil hayvanı var kedisi ve köpeğini çok seviyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın