Görüş Bildir
Haberler
Kırmızı Oda'nın Nazgül'ü Melis Birkan Kimdir, Kaç Yaşında? Melis Birkan Nereli, Hangi Dizilerde Oynadı?

Kırmızı Oda'nın Nazgül'ü Melis Birkan Kimdir, Kaç Yaşında? Melis Birkan Nereli, Hangi Dizilerde Oynadı?

Ekranların en duygusal ve sevilen yapımlarımdan olan Kırmızı Oda dizisine yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Dizinin en sevilen karakteri olan 'Delikanlı Sadi' ile Erkan Petekkaya Kırmızı Oda'ya geri dönerken, kadroya Melis Birkan dahil oldu. Sayısız başarılı yapımda rol almış Melis Birkan gündemde araştırılan isimler arasında yer alıyor. Kırmızı Oda'nın seyircileri tarafından ' Kırmızı Oda'nın Nazgül'ü Melis Birkan kimdir, kaç yaşında? Melis Birkan nereli, hangi dizilerde oynadı?' sorularına yanıt arıyor. Issız Adam, Leyla ile Mecnun gibi döneme damga vuran yapımlarda yer alan Birkan Kırmızı Oda ile ekranlara dönüyor. Peki  Melis Birkan kimdir, kaç yaşında? Melis Birkan nereli, hangi dizilerde oynadı? işte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Issız Adam, Leyla ile Mecnun, Barda gibi başarılı projelerde adından çokça bahsettiren Melis Birkan, TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi ekibine dahil oluyor. Birkan dizide, 'Nazgül' karakterini canlandıracak. Nazgül'ün hikayesi ise şimdiden merak ediliyor. Peki  Melis Birkan kimdir, kaç yaşında? Melis Birkan nereli, hangi dizilerde oynadı?

Kırmızı Oda'nın Nazgül'ü Melis Birkan Kimdir?

Kırmızı Oda'nın Nazgül'ü Melis Birkan Kimdir?

15 Temmuz 1982'de Ankara'da dünyaya gelen Melis Birkan, 2022 yılı itibari ile 40 yaşındadır. İlköğretim ve lise yıllarında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda bale dersleri alan Birkan, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda Modern Dans eğitimini tamamlamıştır. Melis Birkan, dans gösterisi için katıldığı bir davette makyaj yapmamış haliyle Özlem Durak tarafından fark edilice, 2005 yılında oyunculuk kariyerine başladı ve rotasını setlere çevirmiştir. Melis Birkan, 1.74 metre boyundadır ve Yengeç burcudur.

Ayrıca, hobi olarak başladığı seramik serüveninde profesyonelliğe geçen Birkan, 'Su ile toprağın bir araya gelmesiyle çamuru elde etmek, ateşle pişirmek, hava ile kurutmak, tüm süreçler çok doğal ve doğadan' diyerek sözlerine şöyle devam etti:

'Keyif alarak seramik yapıyorum. Her zaman her şeyin doğalına sahip olmaya çalışırım. Beslenmemden kişisel bakımıma kadar doğal ürünlerden ve malzemelerden yanayım. Doğayı ve doğallığı her zaman hayatının merkezinde tutan biriyim.'

Melis Birkan Hangi Dizi ve Filmlerde Oynadı?

Melis Birkan Hangi Dizi ve Filmlerde Oynadı?
  • 2005 - Çapkın

  • 2006 - Barda

  • 2006 - Amerikalılar Karadeniz'de 2

  • 2006-2007 - Köprü

  • 2006 - İyi ki Varsın

  • 2007 - Komedi Dükkanı

  • 2007 - Ulak

  • 2008 - Ayışığı

  • 2008 - Issız Adam

  • 2009 - Bu Kalp Seni Unutur mu?

  • 2009 - Adını Sen Koy

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın