Görüş Bildir
Haberler
Kırmızı Oda 58. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! "Efsane Geri Döndü "Delikanlı Sadi"

Kırmızı Oda 58. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! "Efsane Geri Döndü "Delikanlı Sadi"

GNS
25.01.2022 - 19:42

Merakla beklenen Kırmızı Oda 58. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Geçmiş bölümlerde hikayesiyle diziye damga vuran Delikanlı Sadi'nin geri döndüğü görülüyor. Sadi'nin geçmiş yaşantısına dair detayların net bir şekilde inceleneceği vurgulanırken, hapishanede yaşadıkları sonrası yılar sonra yeminini tutacağı görülür. Sadi'nin yolda karşılaştığı Ali Baran'a silah çekmesi ise dikkatleri çeker. İşte Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV8 ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda yeni sezonuyla yine izleyiciyi büyüledi. Reyting rekortmeni dizinin yeni bölüm tanıtımı da yayınlandı. İşte 28 Aralık Cuma günü ekranlara gelecek Kırmızı Oda'nın 58. Bölüm yeni tanıtımı...

Kırmızı Oda 58. Bölüm Fragmanı

Kırmızı Oda Son Bölümde Ne Old?

Kırmızı Oda Son Bölümde Ne Old?

Pembe(Meltem Cumbul) , Bünyamin'in oynadığı oyunu fark eder. Doktor Hanım'a ne yapması konusunda fikir danışan Pembe, Sinan ile olan ilişkisinden de bahsetmeden geçmez.

Keklik (Ayta Sözeri), annesi Firuzan'ın (Şifanur Gül) nasıl kör olduğunu anlatır. Acı geçmiş Keklik'i yakıp kavururken kardeşi Şeref'in sevgisi Keklik'i ayakta tutan tek şey olmuştur.

Dara (Gökhan Özoğuz) abisinin hastalığından bahsetmeye devam eder. Doktor Hanım'ın verdiği ilaçlar Dara'yı bir nebze olsun rahatlatmıştır.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın