Görüş Bildir
Haberler
Kırmızı Oda 34. Bölüm Fragmanı

Kırmızı Oda 34. Bölüm Fragmanı

Müge Kakşi
19.04.2021 - 22:48

Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Vahit Doktor Hanım'a 'İnsan aynı şeyi kendi çocuğuna neden yapar.' diyerek geçmişteki acıklı hayatını açmaya başlar. Nihal ise Zafer'le yüzleşir ve onunla bir arada olmak istemediği için arka odaya gittiğini bildiğini söyler. Zafer ise hayatta olmayan bir kadının aşkını yaşıyordur ve Nihal'in bununla mücadele edecek gücü yoktur. Öte yandan Deli Sadi geçmişiyle yüzleşir. İşte Kırmızı Oda 34. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kırmızı Oda Son Bölüm Özeti

Kırmızı Oda Son Bölüm Özeti

Nihal (Esra Ronabar),Zafer (Yiğit Özşener) ilk görüşte aşık olduğunu ve Zafer'in ummadığı anda kendisine evlenme teklif ettiğini Doktor Hanım'a anlatırken, Zafer ise başka bir kadına aşıkken babası yüzünden ondan vazgeçip, Nihal'le evlendiğini itiraf etmesi Doktor Hanım'ı hayli şaşırtır.

Sadi (Erkan Petekkaya),Cemre'nin ölümün ardından Abdullah ve adamlarından intikam almak için Miço ile birlikte yaptıkları planı Doktor Hanım'la paylaşır.

Vahit (Uğur Yücel),babası ile aynı hastalığa yakalandığını anlarken, çocukluğunda babasının kendisine ve annesine yaşattığı travmayı da Doktor Hanım'a açar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın