Görüş Bildir
Haberler
Kırışıklığın Önüne Geçmek İsterken Botoks Kurbanı Olmaktan Kurtulamamış 15 Ünlü

etiket Kırışıklığın Önüne Geçmek İsterken Botoks Kurbanı Olmaktan Kurtulamamış 15 Ünlü

Aylak Madam
23.02.2016 - 18:56 Son Güncelleme: 26.07.2022 - 11:53

Karşınızda yaşlılığa savaş açayım derken, kendi güzelliğinden olan ünlü isimler;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tom Cruise

1. Tom Cruise

Plastik cerrah Papageorgiu'ya göre, Tom Cruise'un yüzüne daha genç görünmek için bir işlem yaptırdığı çok açık. Hatta yüzündeki çarpıcı ve dikkat çekici değişime bakılırsa, bu işlem sırasında bir kazaya uğramış. Yüzün ortasındaki abartılı şişlik, yapılan işlemin bir dolgu olduğunu gösteriyor.

2. Mickey Rourke

2. Mickey Rourke

63 yaşındaki Rourke'un genç görünmekle kafayı bozduğu ve tam bir estetik bağımlısı olduğunu bilmeyen yok. Öyle ki yaptırmadığı estetik de kalmamış durumda. Rourke'nin dudakları, yanakları ve alnında dolgu var. Yüz hatlarındaki değişim de aynı zamanda bir yüz kaldırma operasyonu geçirdiğini gösteriyor.

3. Sylvester Stallone

3. Sylvester Stallone

Estetik cerrahlarına göre Stallone de tam bir estetik kurbanı. 69 yaşındaki aktörün yüzündeki kırışıklıklardan kurtulmak için dolgu yaptırdığı son derece belli oluyor. Yüzündeki şaşkın ifade ise göz kapağı kaldırma operasyonundan yadigar kalmış. Eh bütün bunların üzerine bir de yüz kaldırma operasyonuyla cila çekince, sonuç korkunçtan da öte bir şey olmuş.

4. Simon Cowell

4. Simon Cowell

56 yaşındaki Cowell ise yaptırdığı estetik operasyonları hiçbir zaman gizlemedi. Cowell sık sık botoks ve dolgu yaptırıyor. Dış görünüşü konusunda oldukça hassas olan Cowell'in cildine fırsat buldukça kimyasal peeling yaptırdığı da söylentiler arasında.

5. Vladimir Putin

5. Vladimir Putin

Dış görünüşü konusunda hassas isimlerden bir diğeri de Putin. Estetik cerrahlarına göre Putin'in yüzüne dolgu yaptırdığını anlamak hiç de zor değil. Zira yanaklarındaki değişim kendisini kolaylıkla belli ediyor. Ancak Putin bununla da yetinmemiş. Bir de cilt tonunu düzeltmek için lazer uygulaması yaptırmış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Barry Manilow

6. Barry Manilow

72 yaşındaki Manilow'un neresinden tutsak elimizde kalıyor. Zira kendisinin yaptırmadığı estetik operasyon yok desek yeridir. Sonucun ise felaketle sonuçlandığını söylememize gerek var mı?

7. Billy Crystal

7. Billy Crystal

67 yaşındaki Crystal, yaptırdığı botoks ve dolgu işlemlerinden dolayı rahatça gülemiyor bile. Ne yazık ki bu işlemler Crystal'ın ten rengini de büyük ölçüde değiştirdi. O eski halinden eser yok şimdi!

8. Bruce Jenner

8. Bruce Jenner

Caitlyn Jenner, cinsiyet değiştirmeden önce de, vücuduyla barışık değildi. O da çok genç yaşlarda cilt gerdirme, botoks ve bitkisel detoks yöntemlerinden nasibini aldı.

9. Michael Jackson

9. Michael Jackson

Bir estetik bağımlısı olarak Jackson da, botoks, yüz gerdirme ve kaldırma operasyonları geçirdi. Öyle ki yüzündeki tüm mimikler neredeyse teker teker silindi.

10. Wayne Newton

10. Wayne Newton

'Gerçekten bunda değer miydi?' diye sormadan edemiyor insan...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kuşum Aydın

11. Kuşum Aydın

Ülkemiz ünlüleri arasında yayılmakta olan botoks ve dolgu işlemlerinden ilk nasiplenenler arasında Kuşum Aydın da vardı. Ne yazık ki sonuç onun için de çok iç açıcı olmadı.

12. Fatih Ürek

12. Fatih Ürek

Çok sık botoks ve yüz gerdirme işlemleri yaptıran Ürek, tüm yüz hatlarını kaybetti. Gerdirmekten yok olan yüz şekli, estetik bağımlıları için en korkunç son olan 'kedi yüz'ü  andırıyor.

13. Yılmaz Morgül

13. Yılmaz Morgül

Onsuz bir botoks listesi, takdir edersiniz ki düşünülemez bile!

14. Ray Liotta

14. Ray Liotta

Liotta da genç görünmekle kafayı bozan ünlüler arasında. Yaptırdığı işlemlerden sonra ise, tanınmayacak bir hale geldi.

15. Carrot Top

15. Carrot Top

Carrot Top için ne biz bir şey söyleyelim, ne de siz dinleyin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bonus: Don Johnson

Bonus: Don Johnson

66 yaşındaki Johnson'ın bu işlemleri yıllardır yaptırdığı iddia ediliyor. Bulduğu her fırsatta bu iddiaları reddeden Johnson'ın yüz hatlarını ve mimiklerini kaybetmediğini gören estetik cerrahları, nihayet ona hak verdi. Johnson doğal yaşlanmanın en güzeli olduğunun yaşayan kanıtı! 👏👏👏

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1585
853
281
175
162
75
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatih Albayrak

En güzelini yaradan yaratmış işte,niye bu değişme isteği

onedio editörü

lan mıcheal jackson a laf etmeyin onun ki mecburiyetten.. :...

cuBe

Meraktan soruyorum. Ten rengi ile ilgili operasyon zaten yaptırmadı, onlar dedikoduydu. (Vitiligo genetik, oğlunda da var, dolayısıyla kendisindede neredeyse... Devamını Gör

Tuğba Demir

Tom Cruise beni çok üzdü :( yalnız #10 eski hali Ata Demirer değil mi o_O

sungyoung park

ahah harbi ata demirer çok iyi tespit :D