Görüş Bildir
Haberler
Kırgızistan Eski Cumhurbaşkanının Kızından Emzirme Fotoğrafına Gelen Tepkilere Mükemmel Bir Yanıt Geldi!

etiket Kırgızistan Eski Cumhurbaşkanının Kızından Emzirme Fotoğrafına Gelen Tepkilere Mükemmel Bir Yanıt Geldi!

Kadijah Whomanity
11.08.2019 - 12:39 Son Güncelleme: 11.08.2019 - 12:57

Sizce de harika değil mi?

Kaynak: https://www.independent.co.uk/news/wo...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kırgızistan cumhurbaşkanının en küçük kızı Aliya Shagieva, sosyal medya hesabı üzerinden 2017'de paylaştığı bu emzirme fotoğrafına gelen tepkilere sonunda haklı yanıtını ortaya koydu.

Kırgızistan cumhurbaşkanının en küçük kızı Aliya Shagieva, sosyal medya hesabı üzerinden 2017'de paylaştığı bu emzirme fotoğrafına gelen tepkilere sonunda haklı yanıtını ortaya koydu.

Aliya orijinal paylaşımda şu sözlere yer vermişti;

'Çocuğumu her ne zaman ve her nerede ihtiyacı olursa orada beslerim.'

Aliya'nın 2 oğlu var, 1 aylık Tagir ise küçük olanı. Fotoğrafı paylaştığı dönemde bazı takipçilerinden eleştiriler yağmıştı.

Aliya ilk başta kötü yorumlara dayanamadı, fotoğrafı kaldırdı. Fakat geçtiğimiz günlerde babası Almazbek Atambayev ve eşi Raisa'nın da onaylamadığı bu fotoğraf hakkında oldukça güzel birtakım cevaplar paylaştı.

Eskiden Sovyet şimdi ise ağırlıklı olarak Müslüman bir toplumda yaşayan 20 yaşındaki sanatçının 'kadın vücudunun aşırı cinselleştirilmesi' üzerine verdiği cevap ise gerçekten mükemmel;

Rus eşi Konstantin ile evlendikten 6 ay sonra doğum yapan Aliya, ailece vejetaryen bir yaşam sürüyor ve ülkenin geri kalanına göre daha ilerici tavırları ile dikkat çekiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Emzirme gerçeği özellikle son yıllarda daha çok tartışılan bir konu haline geldi.

Tıpkı Aliya gibi, dünyanın dört bir yanından anneler seslerini yükseltmeye ve bebeklerini sağlıklı bir şekilde emzirebilme hakklarını savunmaya devam ediyorlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
494
144
112
47
17
14
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Üzgün Mutsuz

peki emzirirken neden fotoğraf atılır ben onu anlamıyorum sadece. ben sadece işin her bokunu sosyal medyada paylaşma hastalığı tarafından bakıyorum.

Gece Güneş

Bu bir destekçi haraket . Bir olayı desteklediğini böyle de göstere bilirsin.

Wexzia

Hem fotoğraflarını internette dünya çapında yayınlayarak kendi vücudunu kendisi cinselleştiriyor. Hem de suçu başkalarına atıyor. Tam anlamıyla salaklık. Üsl... Devamını Gör

lonelyrider111

Biz GörmEk zOruNda mIyıZ!

Armağan Gündüz

hayır. sayfayı kapatabilirsin. hatta en başından hiç girmeyebilirsin.