Görüş Bildir
Haberler
Kirayı Alamayan Ev Sahibi Kapıyı Söküp Götürdü

Kirayı Alamayan Ev Sahibi Kapıyı Söküp Götürdü

Emre Ordu
06.08.2022 - 15:26 Son Güncelleme: 06.08.2022 - 15:27

Adana’da bir ev sahibi, üç ay kirasını geciktiren kiracısının çelik kapısını çalıp elektriğini kestirdi. Genç kadın, evde iki çocuğuyla elektriksiz ve kapısız kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eşinden yıllar önce boşanan Hacer Kondu (31), yaklaşık 1 sene önce 2 çocuğuyla birlikte merkez Sarıçam ilçesine bağlı Çarkıpare Mahallesi’nde M.D. isimli şahsın evini aylık 1200 liraya kiraladı.

Ancak Kondu, iddiaya göre, 3 aydır kirasını ödeyemedi. Ev sahibi M.D. ise genç kadından kirayı ödemesini ve evi boşaltmasını talep etti. Hacer Kondu ise evden şu anda ayrılamayacağını söyledi.

"2 çocuğumla böyle oturacağım"

"2 çocuğumla böyle oturacağım"

Geçen gün öğle saatlerinde eve gelen M.D., evin çelik kapısını söktürdü ve ana şalterden genç kadının evinin elektriğini kestirdi. O sırada banyoda olan Kondu, çıktığında kapısının olmadığını gördü. Bu sırada ev sahibi ise 'Evi boşaltıp gideceksin' dedi. Genç kadın, evde 2 çocuğuyla elektriksiz ve kapısız kaldı. 

Hacer Kondu, “Duştayken ev sahibim geldi. Biranda sesleri duyunca çıktım. Kapıyı söktüğünü gördüm. Kapıyı vermeyeceğini ve bugün böyle kalmam gerektiğini, yarına kadar da evi boşaltmam gerektiğimi söyledi. 3 aydır kirayı geciktirdiğim için böyle yaptı. Avukata para vermem gerekiyordu onu verdiğim için elimde para kalmadı ve kirayı ödeyemedim” ifadelerini kullandı. 

Ev sahibinin daha önce de elektriğini kestiğini söyleyen Kondu, “2 çocuğumla birlikte böyle oturacağım” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
84
52
39
20
12
9
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Özgür Barış

bikmadiniz kiracının yanında olmaktan ,kadın 3 aydır kira vermiyor haberin sonundada bu şekilde oturucam diyor ,yavuz hırsız ev sahibini bastırmış resmen , k... Devamını Gör

Kamil Zor

biz değil kanun böyle diyor Kanun belli kural belli bunları bilerek evini kiraya veriyorsan o risk sana aittir.

Putler

Evin sahibi hangi sebeple olursa olsun elektrik, su, doğalgaz vs. bunları kesemez, kapıyı pencereyi musluğu vs. sökemez. Bunların hepsi suç. İyi bir avukat t... Devamını Gör

Ezgi Ezgi

Parasını ödeyemeyeceğin evi niye tutuyorsun oturuyorsun ev sahibi de harcamalarını gelecek kiraya göre ayarlıyor belki bu nasıl kafadir ya kiracılar istiyor ... Devamını Gör

Filizim

Genç yaşta eğitimini bırakıp kocaya gidip çoluk çocuğa karıştıktan sonra ortada kalan kadın hikayesi yine.bir ülke klasiği.bir bitmediler.