Görüş Bildir
Haberler
Kimse Kusursuz Değildir! Hollywood Yıldızlarının Daha Önce Hiç Duymadığınız Farklı Fiziksel Özellikleri

Kimse Kusursuz Değildir! Hollywood Yıldızlarının Daha Önce Hiç Duymadığınız Farklı Fiziksel Özellikleri

Lucia
08.12.2021 - 08:30 Son Güncelleme: 08.12.2021 - 10:51

Vücutlarında taşıdıkları bu farklı özellikleri benimseyip barış içinde yaşamlarına devam etmiş bu ünlüler çoğu insana ilham veriyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Harry Styles

1. Harry Styles

Dört meme ucuna sahip olan Styles, bu özelliğini 2017 yılında verdiği bir röportaj sırasında paylaştı. Vücut gelişirken, meme ucunu oluşturan hücrelerin yanlışlıkla göğüsten aşağı göç etmesi ve alttaki meme dokusuyla birlikte küçük pembe yumrular olarak görünmesi meydana gelebilir.

2. Elizabeth Taylor

2. Elizabeth Taylor

Göz kapaklarında fazladan bir sıra kirpiğe sahip olan Elizabeth Taylor, bu muhteşem gözleri ile bir güzellik ikonu olmuştur. Göz kapağının ıslak kısmında tüyler büyüdüğünde, bazen Taylor'ın sahip olduğu gibi fazladan bir sıra kirpik oluşmasına neden olabilir.

3. Daniela Ruah

3. Daniela Ruah

En çok NCIS Özel Ajanı Kensi Blye'ı canlandırmasıyla tanınan Amerikalı-Portekizli aktris ve yönetmen, kolayca fark edilebilen ve onu kesinlikle öne çıkaran sıra dışı bir özelliğe sahip. Sağ gözünün tüm beyazını kaplayan bu doğum lekesine Ota Nevüs denir.

4. Winnie Harlow

4. Winnie Harlow

Model Winnie Harlow, 2011'de, vitiligonun kariyerinin odak noktası değil, benimsenmesi gereken bir özellik olduğunu ve bu durumdaki kişilerin bundan utanmaması gerektiğini ele aldığı bir YouTube videosu yayınlandı. Vitiligoya, pigment yapımından sorumlu hücrelerin yok edildiği ve ciltte değişikliklere neden olan bağışıklık sistemindeki değişiklikten kaynaklandığı bilinmektedir. Winnie'nin dediği gibi,  bizi güzel yapan farklılıklardır.

5. Seal

5. Seal

Seal, çok eskiden lupus hastalığı geçirdi. Bağışıklık sisteminin, çevre doku ve organlara saldırması olarak gelişen bu kronik hastalık, Seal'ın yüzünde derin izler bıraktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gaten Matarazzo

6. Gaten Matarazzo

Kleidokraniyal Displazi, genetik bir kemik hastalığıdır. Gaten'in durumunda ise bu hastalık fazla dişleri ve eksik bir köprücük kemiği ile oluştu. Gaten Matarazzo, Instagram profilinde bu durumla yaşamanın nasıl bir şey olduğunu takipçileri ile paylaştı ve pozitif düşünmenin önemini vurguladı.

7. Cameron Diaz

7. Cameron Diaz

Cameron Diaz'ın yanaklarının doğal olarak kızarmasını sağlayan nadir bir özelliği var. Rosacea olarak bilinen bu cilt hastalığı, doğrudan yüzü etkiler ve yanaklarda, burunda, çenede ve alında kızarıklıklar ile oluşur.

8. Georgia May Jagger

8. Georgia May Jagger

Mick Jagger'ın kızı Georgia May Jagger, onu benzersiz kılan imzalı bir gülümsemeye sahip. Tıbbi olarak Diastema olarak bilinen doğal bir diş boşluğuna sahiptir. Bu duruma, dişlerin çene kemiğine göre boyutu gibi genetik veya gençken dişler arasındaki boşluğun genişlemesine neden olan ön dişlere baskı uygulamak gibi alışkanlıklar gibi birçok faktör neden olabilir.

9. Joaquin Phoenix

9. Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix ise halk arasında 'Tavşan Dudak' adı verilen bir şekilde dünyaya geldi. Ancak bu durum, elbette ki onun başarısını ve hayran olduğumuz çekiciliğini etkilemedi.

10. Andy Garcia

10. Andy Garcia

Andy Garcia, omuzunda taşıdığı yapışık ikizi ile dünyaya geldi. Cinsiyeti kız olan ikizi, fiziksel gelişimini tamamlayamadığı için operasyonla Garcia'nın omuzundan alındı. Bu operasyon ise, Garcia'nın omuzunda derin izler bıraktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
8
6
3
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
lilithtrinity

4 e sahip olmak isterdim

Diğdem Çakır

Halk arasında Ala hastalığı olarak biliniyor ve bu hastalığa sahip insanlara da pek dokunulmaması gerektiği inancı var. Dolayısıyla böyle bir durumda dışlanm... Devamını Gör

ugurovski

Vay be