Görüş Bildir
Haberler
Kim, Kiminle, Nerede? Ünlülerin Seks Hayatlarıyla İlgili Açıklamaları ve Cinsellik Sırları

etiket Kim, Kiminle, Nerede? Ünlülerin Seks Hayatlarıyla İlgili Açıklamaları ve Cinsellik Sırları

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlülerin seks hayatlarıyla ilgili yaptığı açıklamaları ve cinselliğe bakış açılarını merak ediyorsanız, detaylar için sizi böyle alalım. 👇

1. Angelina Jolie & Brad Pitt

1. Angelina Jolie & Brad Pitt

Geçtiğimiz yıllarda ayrılarak hepimizin aşka olan inancını sarsan Brangelina çifti, seks hayatlarına dair samimi itiraflarda bulunmuştu. 2008 yılında ikiz bebekleri Knox ve Vivienne'e hamileyken yaptığı açıklamada Angelina Jolie,'Hamilelik seks hayatınızı canlandıran bir durum. Sizi daha yaratıcı olmaya zorluyor ve bu sayede de daha çok eğleniyorsunuz.' açıklamasını yapmıştı.

2. Kim Kardashian

2. Kim Kardashian

Kanye West ile evlenip üç çocuk sahibi olduktan sonra daha sakin bir hayat sürdüren Kim Kardashian'ın, geçmişinde Ray J ile birlikte çekilen seks kasedi ortaya çıkmıştı ve büyük bir skandal patlamıştı. Kardashian, ilk seks deneyimini ise 14 yaşında, 2 yıllık erkek arkadaşıyla yaşamış. Her daim güvenli sekse önem veren Kardashian, bu deneyimin öncesinde annesiyle konuşarak doğum kontrol yöntemleriyle ilgili bilgi de almış.

3. Adriana Lima

3. Adriana Lima

Ünlü Victoria’s Secret meleği Lima, 27 yaşında Marco Jaric ile evlenene kadar ilk seks deneyimi için beklemiş. Lima basketbolcu Marco Jaric ile 7 yıl evli kaldıktan sonra, ihanete uğradığı için bu evliliği sonlandırmıştı.

4. Joe Jonas

4. Joe Jonas

Game of Thrones dizisindeki 'Sansa Stark' karakterini canlandıran Sophie Turner ile birlikte olan şarkıcı Joe Jonas, ilk cinsel deneyimini 20 yaşındayken yaşamış. Geriye dönüp baktığında bundan oldukça memnun olduğunu söyleyen yakışıklı şarkıcı, ondan önce kendisiyle olmak isteyen birçok kadını reddetmekle doğru bir karar verdiğini düşünüyormuş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Robert Downey Jr.

5. Robert Downey Jr.

Iron Man ile gönüllerimizde taht kuran Amerikalı oyuncu Robert Downey Jr. ise cinsel mutluluğunun sırrını 'Arka arkaya kendimi tatmin etmek' diye anlatmış...

6. Ansel Elgort

6. Ansel Elgort

Genç kızların yeni sevgilisi 25 yaşındaki oyuncu Elgort ise ilk cinsel deneyimi ile ilgili şunları söylemiş: “Ne yaptığıma dair bir fikrim yoktu. Bence kadının da yoktu. Işıklandırma bile çok korkunçtu. Florasandan gelen parlak ışık ve posterlerle kaplı bir odadan bahsediyorum. O anda beni daha iyi hissettirebilecek tek şey, bunu bir kez daha yapmaktı.”

7. Matthew Morrison

7. Matthew Morrison

Glee dizisinin yakışıklı oyuncusu Matthew Morrison, Broadway’de genç bir delikanlıyken 21 yaşında ilk deneyimini yaşamasının ardından tam bir Playboy’a dönüştüğünü söylüyor.

8. Paris Hilton

8. Paris Hilton

İnternet'e sızan seks görüntüleriyle üne kavuşan Paris Hilton, 'Üniformalı erkeklere her zaman bayıldım. Yakışıklı bir polis harika bir imaj. Özellikle mavi gözler, güzel bir yüz ve sıkı pazulara sahipse.' diyerek; karşı cinsten beklentilerini açık bir şekilde dile getirmişti.

9. Victoria Beckham & David Beckham

9. Victoria Beckham & David Beckham

Biri dünyanın en yakışıklı erkeği, diğeri ise dünyanın en seksi ve cool kadını... Bu ilişki nasıl sıkıcı olabilir bilemiyoruz ama bu çiftimiz şehveti canlı tutmak adına Los Angeles'ta bir bara gidip birbirlerini tanımıyormuş gibi yaparak ilişkilerinin ve seks hayatlarının heyecanını korumaya çalışıyormuş...

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Eva Mendes

10. Eva Mendes

Küba asıllı Amerikalı aktris, model ve şarkıcı Eva Mendes cinsel hayatı hakkında şunları söylemişti: '50 eyalette seks yaptım. Bunların çoğu gençliğimde yaptığım yolculuklar sırasındaydı. Belki de temiz havadan.'

11. Heidi Klum

11. Heidi Klum

Geçtiğimiz günlerde kendisinden 16 yaş küçük sevgilisi Tom Kaulitz ile nişanlanan güzel model için de seks, ilişkinin olmazsa olmazı. Klum, 'Bazı insanlar yatakta daha deneyimli, bazıları ise daha sıkıcı. Vahşi ve çılgınsa insan bunu açığa çıkarmalı. Bazen renk katmak için çaba sarf etmek, normal kabul edilenin dışında bir şeyler yapmak iyidir.” diyor.

12. Kesha

12. Kesha

Belki de en ilginç seks deneyimi Kesha'ya ait. Bir hayaletle seks yaptığını açıklayan Kesha, 'Onun adını bilmiyorum ama böyle şeylere açığım' demişti.

13. Russell Brand

13. Russell Brand

Komedyen ve oyuncu Russell Brand, Katy Perry ile birlikte olduğu zamanlarda, onunla seks yaparken başkasını düşündüğünü söyleyerek; oldukça şaşırtıcı bir itirafta bulunmuştu.

14. Olivia Wilde & Jason Sudeikis

14. Olivia Wilde & Jason Sudeikis

2011 yılından beri birlikte olan çift, 'Kenyalı maraton koşucuları gibi seviştiklerini' söyleyerek, hepimizi şaşırtmıştı...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
10
8
6
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın