Görüş Bildir
Haberler
Kim Kardashian Stili Mercek Altında

etiket Kim Kardashian Stili Mercek Altında

Pegarose
30.04.2014 - 22:42 Son Güncelleme: 30.04.2014 - 22:52

Kim Kardashian Stili Mercek Altında

Attığı her adım yakından takip edilen ve giydikleri ile kısa sürede trend olan Kim Kardashian, yıllar içinde stilinde küçük değişiklikler yaptı.

Attığı her adım yakından takip edilen ve giydikleri ile kısa sürede trend olan Kim Kardashian, yıllar içinde stilinde küçük değişiklikler yaptı. Bu değişikliğin en büyüğü ise anne olduktan sonraki dönemde başladı.

Kızı North West’i geçtiğimiz yıl dünyaya getiren Kim, artık daha ılımlı kıyafetler giyiyor. Katıldığı davetlerde cüretkârlığını her zaman gösteren TV yıldızı, sokak stilinde daha basic parçalar kullanıyor. Ancak Kim, kendinde ne kadar değişiklik yaparsa yapsın vazgeçemediği tek bir şey var: Yüksek topuklular! Tam bir stiletto aşığı olan Kim, bant detaylı platformları ve ucu açık bottieleri de sıklıkla kullanıyor.

Blazer tutkusunu daha çok günlük stilinde kullanan Kim, yırtık boy friend jeanlerini basic tişörtlerle tamamlıyor. Etek ve elbiselerde ise midi(orta) boyları tercih ediyor. Sezonun popüler trendi crop top bluzları kalem etekle kombinleyen Kim, kıvrımlı vücut hatlarını ortaya çıkarmaya da bayılıyor.

Kaynak: http://www.pegarose.com/kim-kardashia...
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın