Görüş Bildir
Haberler
Kilolu Gösteren Kıyafetler

etiket Kilolu Gösteren Kıyafetler

Melda Köksal
03.07.2014 - 11:32 Son Güncelleme: 03.07.2014 - 14:36

Olduğunuzdan daha kilolu görünmenize neden olan kıyafetlerden kaçınmanız için tüyolar yazımızda gizli…

Straplez kıyafetler her zaman şık bir kurtarıcı olmayabilir. Çizgili ve diz altında yer alan buna benzer elbiseler boyunuzu kısa gösterecek ve renkler sebebiyle kilolu görünmenize sebep olacaktır.

Dikine çizgiler de daima sizi zayıf göstermeyebilir. Eğer basen, karın bölgenizde fazlalıklarınız varsa kesinlikle buna benzer kıyafetlerden kaçmalısınız. Dar kesim ve dikine çizgili elbiseler, üst bedeninizde şekilli dursa da alt bedene doğru kaydığında geniş görünmennize sebep olur. Bu da tüm dikkatlerin bu bölgeye çekilmesine sebep olur.

Desenli çoraplar, bilhassa kalın bacaklı kadınların kaçınması gereken kıyafetlerdendir. Desenler bacaklarınızı olduğundan kalın gösterir ve tüm dikkatin bacaklarınıza odaklanmasını sağlar.

Bilhassa etnik desenli ve çiçek desenli kıyafetler için bunu söylemek mümkün. Büyük bir giyim hatası olarak kabul edilebilecek iri desenli bir giysiyi tek başına kullanma hatasına düşmeyin! Eğer giymeyi tercih ediyorsanız, koyu renk geniş paçalı bir pantolonla kombinleyebilirsiniz. Yüksek belli dar pantolonlar basen bölgesinde fazlalıkları olanlar için iyi bir tercih olmayacaktır. Fitlli dokusuyla kalın bir kumaş olan kadife pantolonlar da kilo sorunu olanların giymemesi gereken giysilerdendir.

haber kaynağı: stilveyasam.com/moda trendleri

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
5
4
4
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın