Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu Açıkladı: "HDP ile Görüşmeye Gideceğim"

Kılıçdaroğlu Açıkladı: "HDP ile Görüşmeye Gideceğim"

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP'yi ziyaret edeceğini bildirdi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı ilan edilmesinin ardından HDP'yi ziyaret edip etmeyeceği sorusu gündeme gelmişti. 

Halk Tv'den Fikret Bila'ya konuşan Kılıçdaroğlu, HDP'yi ziyaret edeceğini açıkladı. Kılıçdaroğlu şunları kaydetti:

“Elbette HDP’yi de ziyaret edeceğim. Cumhurbaşkanı adayı olarak, tüm Türkiye’nin, 85 milyonun cumhurbaşkanı olacağım iddiasında biri olarak tüm partileri ziyaret etmem zaten demokrasinin gereğidir. HDP’yi ziyaret etmemde ne sakınca olabilir? Meclis’te HDP’li Başkan Vekili’nin yönetimi altında çalışıyoruz. Komisyonlarda HDP’li vekillerle birlikte çalışıyoruz. HDP’yi ziyaret etmem kadar doğal bir şey olamaz. Ben zaten toplumun bütün kesimlerine ulaşmaya çalışan bir anlayışa sahibim, bunu da uygulamaya çalıştım. Bu yönde çalışmalarım devam edecek.”

Mithat Sancar davet etmişti

Mithat Sancar davet etmişti

HDP Eş Genel Başkanı Mithat SancarKılıçdaroğlu'nu Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edilmesinin ardından tebrik etmiş ve Sayın Kılıçdaroğlu'nun adaylığı hayırlı olsun diyeyim ve ekleyeyim, kendisini bizlerle görüşmeye bekliyoruz' demişti. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldığı Habertürk yayınında CHP ile HDP arasında cumhurbaşkanlığı adaylığı konusundaki olası görüşmeyle ilgili 'Alengirli işe karşıyım, dürüstlük ve açıklıktan yanayım. CHP, HDP ile görüşebilir, bu net. Ama bize asla getiremez' ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
41
24
20
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ketenhelva

hdp ye meclis yolu açana değil de, aday olarak her partiyi ziyaret edene mi harlıyosunuz:) ne güzel kafalarınız

Thistle

HDP, ilk adıyla HEP meclise o dönemin sosyal demokrat partisi SHP (daha sonra CHP ile birleştiler) sayesinde meclise girdi. Bu işbirliği hiçbir zaman bitmedi.

Demokrat

Seçime kadar sen gitme arkadaş kurmayların gitsin ortakların gitsin. Sana AKPden gelip oy verecek insanların kalmış yarım akılları henüz bunu anlamaz gitmeee... Devamını Gör

Ali DİNÇ

Anlıyoruz demokratik düşünce yapısına sahipsin, bu güzel bir şey ama toplumun %70 i hdpden nefret ediyor. Ne sakıncası olduğunu ben anlatayım aslan Kemal; CH... Devamını Gör