Görüş Bildir
Haberler
Uzman(!) Erkeklerden Oluşan Kezban Belirleme Enstitüsü'ne Göre Kezbanlık Belirten 10 Kusur

etiket Uzman(!) Erkeklerden Oluşan Kezban Belirleme Enstitüsü'ne Göre Kezbanlık Belirten 10 Kusur

Elma Hanım
04.02.2015 - 02:33 Son Güncelleme: 05.02.2015 - 01:01

90 nesli olarak gıcık olduğunuz birine illa ki bir kere Kezban demişsinizdir. Yeşilçam'ın köylü kızı anlamına gelen Kezban, 2000'lerde nasıl hakaret anlamı taşıdı?  Şu anki izlenimlerime göre Kezban, 'Erkeğin sevmediği şeyleri yapan kadınlar' anlamına geliyor.

İşte en yaygın, en aptal ve en doğal Kezbanlık sebepleri:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Esmer doğmak

1. Esmer doğmak

Esmer doğdunuz ve kaşlarınız gür mü? İşten güçten vakit bulamayıp kaşlarınızı aldıramadınız mı? Hemen öğrenci işlerinden Kezban Belgenizi çıkarttırın.

2. Sarışın doğmak

2. Sarışın doğmak

Sarışınsanız ilgi çekmeye çalışıyorsunuzdur, ve  bir erkekle iletişim kurmak istemediyseniz, bu kendini beğenmiş olduğunuzu gösterir, yani Kezbansınız.

3. Kısa boylu doğmak

3. Kısa boylu doğmak

Boyunuz 1.80 değilse Kezbansınız, evet çünkü burası İskandinavya. Ama bunu siz seçmediniz ve halinizden memnun musunuz? Unutmayın, kendini sevmek Kezban Belirleme Enstütüsü'ne göre en büyük suçtur.

4. Bir erkeğe gülümsememek

4. Bir erkeğe gülümsememek

Güneş Dünya'nın, Dünya erkeklerin etrafında döner. Bir erkeğe gülümsemediniz mi? Ondan hoşlanıp hoşlanmadığınızın önemi yok, önemli olan onun hassas duyguları. bir erkeğin kalbi incindi ve tabi ki siz Kezban oldunuz.

5. Bir erkeği itici bulma ihtimali (haşa)

5. Bir erkeği itici bulma ihtimali (haşa)

Ekşi sözlük yazarı  Amecaster buyurmuş ki: ' ....bir kezbanın sizinle yatma garantisi yoktur.'  Evet bir erkeği itici bulabilirsiniz, ama yine de ona garanti vermek zorundasınız. Kezban Belirleme Enstütüsü'nden Garanti Belgelerinizi almayı unutmayın kızlar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir erkeğin gıcık olduğu bir erkekle yatmak

6. Bir erkeğin gıcık olduğu bir erkekle yatmak

Bir erkeğin duygularını incittiğiniz için tabi ki Kezbansınız.

7. Tek silahı esprileri olan bir erkeğe gülmemek

7. Tek silahı esprileri olan bir erkeğe gülmemek

Gülmediniz, çünkü kültürsüzsünüz, bi de şey tabi ki K...

8. Bir erkekle tartışma teşebbüsü

8. Bir erkekle tartışma teşebbüsü

Bir erkekle internette tartışmaya girdiyseniz, konu ne olursa olsun, tartışma sizin Kezban olduğunuzla sonuçlanacaktır. Kahramanımız yine günü kurtarmış olacaktır.

9. Kendinize güvenmek

9. Kendinize güvenmek

Başarılı olmuş olabilirsiniz, ama yaptığınız işi 'adamakıllı' yapmadınız ve gururunuzu kimseye paylaşmaktan çekinmediniz öyle mi? Burası kritik bir nokta! Alçak gönüllüğü elden bırakmayın ve sevgilinizin halı sahada attığı golleri övün. Yoksa... biliyorsunuz...k. Kim olduğunu bilirsin sen.

10. Kendiniz olmanız

10. Kendiniz olmanız

Kezban olmanız kendini sürekli topluma göre frenlemeyen bir kadın olduğunuz anlamına geliyor. Trip mi atmak istiyorsunuz? Atın. Sevgiliniz başka kızla konuşsun istemiyor musunuz? Söyleyin. Canınız twitter'da ' off yea sıkıldım' mı yazmak istiyor. Yazın. Babamın evi diye yer bildirimi mi yapacaksınız? Yapın babasını satıyım. Onunla 4 yıl çıkıcak sonra 'salağın tekiydi' mi diyeceksiniz? Deyin rahatlayın. Cool olmak için Lorde-Royals mı paylaşacaksın. Paylaş. Kendin ol. Erkeklerin oluşturduğu kurallara uymak zorunda değilsin. Kurallarını kendin koy! Kezban ol.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
219
99
51
33
28
18
18