Görüş Bildir
Haberler
Kevin Durant'ın Takibe Aldığı Milli Voleybolcu Zehra Güneş Kimdir? İşte Zehra Güneş Hakkında Tüm Detaylar...

Kevin Durant'ın Takibe Aldığı Milli Voleybolcu Zehra Güneş Kimdir? İşte Zehra Güneş Hakkında Tüm Detaylar...

Müge Kakşi
01.08.2021 - 16:46

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda büyük başarı elde edip çeyrek finale yükselen A Milli Voleybol takımımızın gözde oyuncusu Zehra Güneş adını dünyaya duyurdu. 22 yaşındaki Güneş, NBA oyuncusu Kevin Durant tarafından takibe alındı. Peki Zehra Güneş kimdir? İşte Zehra Güneş hakkında tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Filenin Sultanları'nın Dikkat Çeken İsmi Zehra Güneş

Filenin Sultanları'nın Dikkat Çeken İsmi Zehra Güneş

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda büyük bir başarıyla mücadele eden ve grupta son olarak Arjantin'i yenerek çeyrek final oynamayı garantileyen A Milli Kadın Voleybol Takımı, gösterdiği performansla sadece Türk halkının değil, tüm dünyanın takdirini kazandı.

Turnuvanın en genç takımı olan 'Filenin Sultanları'nın en skorer ve genç isimlerinden Zehra Güneş de performansıyla en dikkat çeken isimlerden biri olmayı başardı.

1999 doğumlu milli sporcu, voleyboldaki başarısının yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekti. Sosyal medyada gündem yaratan Zehra Güneş dünyaca ünlü bir sporcunun da dikkatini çekti.

Zehra Güneş Kevin Durant'ın Dikkatini Çekti

Zehra Güneş Kevin Durant'ın Dikkatini Çekti

NBA takımlarından Brooklyn Nets forması giyen ve ABD Basketbol Milli Takımı ile Tokyo'da mücadele eden Kevin Durant'ın, Güneş'i yakından takip eden isimlerden olduğu ortaya çıktı.

Instagram'da 12 milyondan fazla takipçisi olan 32 yaşındaki yıldız basketbolcu, Filenin Sultanları'nın yıldızı Zehra Güneş'i takip etmeye başladı.

Instagram hesabında 700 bini aşkın takipçisi bulunan Zehra Güneş de ünlü basketbolcuyu takibe aldı.

Zehra Güneş Kimdir? Zehra Güneş Kaç Yaşında?

Zehra Güneş Kimdir? Zehra Güneş Kaç Yaşında?

1999 doğumlu olan Zehra Güneş, İstanbul'un Kartal ilçesinde dünyaya geldi. Zehra Güneş 1.97 metre boyunda, 82 kilo ve yengeç burcudur. 7 Temmuz 1999 tarihinde İstanbul'un Kartal ilçesinde dünyaya geldi.

Voleybola 12 yaşında Vakıfbank Spor Kulübü'nde başladı. 2 sene üst üste hem yıldız, hem de gençlerde Türkiye şampiyonluğu yaşadı. 15 yaşındayken 2. Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde bir sezon kiralık olarak forma giydi. Aynı sezon hem PAF takım, hem de genç takımda Türkiye şampiyonluğu yaşadı.

2015-16 sezonu Vakıfbank'ın 3. Lig'den 2. Lig'e şampiyon olarak yükselen takımında forma giydi. 2016-17 sezonunda Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giydi. Sezon sonunda Vakıfbank genç takımıyla bir kez daha Türkiye şampiyonu oldu.

Yıldız milli takımıyla dünya dördüncülüğü, Balkan ve Eyof Şampiyonluğu, genç milli takım formasıyla Avrupa üçüncülüğü, dünya dördüncülüğü, U23 takımıyla da Dünya şampiyonluğu yaşayan kadrolarda yer aldı.

Zehra Güneş, Vakıfbank forması altında 1 Kulüpler Dünya Şampiyonası şampiyonluğu, 1 Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 2 Türkiye Ligi şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu ve 1 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Zehra Güneş'in Oynadığı Takımlar ve Aldığı Ödüller

Zehra Güneş'in Oynadığı Takımlar ve Aldığı Ödüller

ZEHRA GÜNEŞ'İN ALDIĞI ÖDÜLLER

  • 2017 U18 Dünya Şampiyonası En İyi Orta Oyuncu

  • 2017 U20 Dünya Şampiyonası En İyi Orta Oyuncu

  • 2018 Türkiye Ligi Gururla Yerli Özel Ödülü

  • 2019 Kulüpler Dünya Şampiyonası En İyi Orta Oyuncu

ZEHRA GÜNEŞ'İN OYNADIĞI TAKIMLAR

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın