Görüş Bildir
Haberler
Kendinizden Yaşça Büyük Bir Kadınla Birlikte Olmanız İçin Çok Mantıklı 5 Sebep

Kendinizden Yaşça Büyük Bir Kadınla Birlikte Olmanız İçin Çok Mantıklı 5 Sebep

Dolores Haze
05.03.2016 - 21:45

İşte yaşça büyük kadınların ideal sevgili olduklarının 5 kanıtı:

Kaynak: http://www.huffingtonpost.com/entry/5...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ne istediğini bilir ve onu elde eder.

1. Ne istediğini bilir ve onu elde eder.

Bu kadınlar hayatta pek çok farklı durumla karşılaşmış ve kendileri için en önemli şeyin ne olduğunu çözmüşlerdir. Bazı hayallerini gerçekleştirmiş ve kendilerine yeni hedefler koymuşlardır. En önemlisi de kendilerini ne istediklerini bilecek kadar iyi tanırlar. Konu ister kariyeri ister hobileri olsun, hırslı ve korkusuz bir kadından daha çekici bir şey olamaz. Daha da iyisi, sizin ona yaklaşmanızı beklemeden ilk adımı atabilir.

Orta yaşlarında radikal değişiklikler yapan herkesin 'orta yaş krizi'nden muzdarip olduğu düşünülse de, anketler 40'lı ve 50'li yaşlarındaki çoğu kişinin daha anlamlı bir şeyler yapma arzusuyla hayallerinin peşinden gittiklerini gösteriyor.

2. Kendine güvenir.

2. Kendine güvenir.

Jane Fonda'nın sözleriyle: 'Kendinizi sevmiyorsanız, biriyle tamamen samimi olmanız imkansızdır.' Yapılan bir anket, kadınların vücutlarından en çok memnun oldukları dönemin 49 yaşından sonrası  olduğunu ortaya koyuyor; vücudunuzun değerini yaş ilerledikçe daha iyi anlıyorsunuz. Yaşça daha büyük olan kadınlar kusurlarının iyi yaşanmış bir hayatın hatıraları olduğunu bilir ve kendilerine güvenirler.

3. Yatakta ne istediğini bilir ve bunu ifade etmeye çekinmez.

3. Yatakta ne istediğini bilir ve bunu ifade etmeye çekinmez.

Yaşça büyük kadınların çoğu, gençliklerinin çok da tatmin edici olmayan cinsel deneyimlerini çoktan geride bıraktıkları için daha özgür ve rahat davranırlar. Blog yazarı Erica Jagger genç bir kadınken sahip olduğu seks hayatını 'heyecanlı ama tatmin edici değil' olarak değerlendiriyor. Görüntünüze takılmak veya sürekli partnerinizi memnun etmeye çalışmak sizin için deneyimi sıkıcılaştırabilir. 50 yaşının üzerindeki Jagger, arzularını daha iyi ifade edebildiği için cinsel hayatının da çok daha iyi olduğunu söylüyor.

4. Deneyimlidir.

4. Deneyimlidir.

Cinsellikteki deneyimleri bir yana, yaşça büyük kadınların yaşadıkları ilişkide nasıl davranmaları gerektiği konusunda da oldukça tecrübelidirler. Hayatın zorluklarıyla çok karşılaştıklarından, stresle nasıl mücadele edeceklerini iyi bilirler. Geçtiğimiz yıl yapılan bir araştırmaya göre, 20'li yaşlarındaki erkekler kendilerinden yaşça büyük kadınlarla birlikte olmayı tercih ediyor. 'Günümüzde genç erkekler, kendilerinden yaşça büyük olan kadınların çok fazla sorumluluğu (kariyer, çocuklar, ev işleri, formda kalma, para) becerikli bir şekilde idare etmede usta olduklarını fark ediyor; bu da onlar için bu kadınların daha ilgi çekici, cazip ve güvenilir bir seçenek olmasını sağlıyor.' diyor psikolog Sam Owen. Hayatı ve kendisi üzerinde kontrol sahibi olan bir kadından daha çekici bir şey olamaz.

5. Özgürdür.

5. Özgürdür.

Blog yazarı Erica Jagger, 'Bir yuvam veya parmağımda bir yüzük olmadığı gerçeğini kafama takmayı bıraktım. Kendim olmama izin vermeyen bir ilişki içinde olmaktansa hayatımın kalanında yalnız olmayı tercih ettiğime karar verdim.' 

Yaşça büyük kadınların daha güçlü  arkadaşlıkları ve bağımlı oldukları aktiviteler vardır. Bu da birlilte oldukları kişiyi hayatlarının merkezine oturtmadıkları anlamına gelir. Herkes bilir ki, ilişkide kendinizi tamamen partnerinize odaklamak iyi bir şey değildir. Partnerinizi özgür bırakmalı ve onun yalnız veya arkadaşlarıyla geçirmeyi tercih ettiği zamana müdahale etmemelisiniz. Yaşça sizden büyük bir kadın, sizi isteyecek; ancak size muhtaç olmayacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
996
974
240
80
66
59
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın