Görüş Bildir
Haberler
Kendi Tarzını Yarat, Senin Kişiliğini Anlatalım!

etiket Kendi Tarzını Yarat, Senin Kişiliğini Anlatalım!

Kış mevsimiyle birlikte soğuklar da artmaya başladı. Hepimiz köşede duran kabanları, botlar, kazakları, atkı ve şapkaları çıkarttı. Bakalım, sen yaratacağın bu tarzla nasıl bir kişiliğe sahipsin? Öğrenmek istiyorsan; 

Testi çözmeye başla! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle cinsiyetini öğrenerek başlayalım.

1. Saç tarzını yansıtır... Kendine bir saç modeli seç bakalım.

2. Havalar sence de soğuk değil mi? Dışarı çıkacaksın, o yüzden bir de kazak seç.

3. Eee kazaklarımızı seçtiğimize göre alt giyim için de bir şeyler seçebiliriz.

4. Peki ya ayakkabılar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Tarzına yakışan aksesuarı seç.

6. Şimdi de üstüne bir mont al bakalım.

7. Tarzını yansıtacak bir çanta seç.

8. Atkıyı unutmayalım. Hadi kombinine uygun olanı seç bakalım.

9. Atkıyı seçtiğimize göre sıra şapkaya geldi. :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Son olarak, kendine yakışacak o cool gözlüğü seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Güler yüzlü, çalışkan ve sosyal bir insansın!

Güler yüzlü, çalışkan ve sosyal bir insansın!

Etrafındaki insanlar senin güler yüzüne, pozitifliğine o enerjine hayran kalıyorlar. Sanki dışarıdan baktıklarında hiçbir şekilde derdinin olmadığını düşünüyorlar. Sürekli bir şeyler için çaba gösteren, çalışan ve disiplinli hareket eden bir insan gibi duruyorsun. Aslına bakarsan zaten öylesin. Bunları yaparken sosyal çevreni de oldukça geniş tutan bir insansın. Arkadaşlarınla aran iyi ve insanlar seninle vakit geçirmekten keyif alıyorlar. Ama içsel olarak yaşadığın birkaç problemlerin var. Aslında dışarıdan güler yüzlü bir insan olarak gözüksen de tek başına kalıp, düşündüğünde içinde isyan eden bir çocukla karşılaşıyorsun. Bu bazen kendine bazen de insanlara karşı oluyor. Ama genel olarak, kendi kendine verdiğin bir savaş söz konusu diyebiliriz. Gece kafanı yastığa koyduğun zaman, geçmişe dair sürekli bir düşünce içerisine giriyorsun. Yaptığın hataları veya yapmaman gereken şeyleri neden yaptığına dair kendini sorguluyorsun. Hatta bazen kendin için kararlar alıyorsun. Bunları birkaç gün gerçekleştirdikten sonra tekrar eskiye geri döndüğünü fark ediyorsun. Bunun sebebi aslında geçmişin izlerini hala üzerinde taşıyor olmandan kaynaklanıyor. Şu andaki yaşamının tek sebebinin zamanında aldığın kararların sonucu olduğunu düşünüyorsun. Tabii bazen de geleceğe dair kaygılar yaşıyorsun. Ne yapmak istediğini bilemiyorsun. Sanki herkes bir şekilde kendini kurtaracak ama sen ortada kalacakmış gibi hissediyorsun. Aşka dair bazı yanlışlarının olduğunun farkına varıyorsun. Ama bunu karşı tarafa asla göstermiyorsun. Çünkü sen her zaman doğru olan tarafsın. Bunu herkes böyle bilmeli diye düşünüyorsun. Fakat gece olunca kendini suçlarken buluyorsun. Anlayacağın bu çekişmelerin seni biraz yıpratıyor.

Kendine ait bir çevren var!

Sen genel olarak dışarıdan ciddi bir yapıya sahipsin. Kendini insanlara karşı çok açmazsın. Öyle herkesle sohbet etmez, muhatap olmazsın. Çünkü sen kendi çevreni kendin belirlersin. Her isteyen senin hayatına dahil olamaz. Çünkü nerede çokluk orada bokluk. Sen de bunu çok iyi biliyorsun. Kendini çok yakın gördüğün 2 veya 3 kişi vardır. Onlar dışında yeni bir kişiye gerek duymazsın. Çünkü çok zor bir insansın. Herkese güvenmez, güveneceğin insanları da çok iyi seçersin. Aslında senin için biraz içine kapanık bir insan diyebiliriz. Çünkü yaşadığın hiçbir sıkıntıyı öyle kolay kolay kimseye anlatmazsın. Kendi kendine çözmeye çalışır, çeşitli çözümler bulmaya çalışırsın. Bundan dolayı da aslında çok zorlanırsın. Etrafındaki insanların her zaman sana yardımcı olacaklarını bildiğin halde mutlaka o sorunu kendin çözmelisin. Çünkü en yakının bile olsa kimse senin çaresiz görmemeli. Geceleri mesela o kadar çok düşünürsün ki, ertesi gün uykusuz uykusuz gezersin. Kafana takılan bir şey varsa mutlaka onun üstünde durursun. Böyle de takıntılı bir insansın. Hayata dair gerçekleştirmek istediğin hedeflerin var. Bu hedefler uğruna çok çaba harcıyorsun. Elinden gelenin en iyisini yapmak için uğraşıyorsun. Biraz da mükemmeliyetçi bir tavrın var. Bu seni biraz yıpratıyor. Bazı konularda ne kadar iyi olursan ol, kendini hala yetersiz görebiliyorsun. Aşk konusunda da oldukça ketum bir insansın. Karşındaki insanı sürekli denersin. Çünkü güven problemi yaşıyorsun. Bundan dolayı aşk konusunda biraz tökezleyebilirsin. Ama karşına illaki doğru insan çıkacaktır. Sadece sen eksik olan yönlerini geliştirmeye çalışmalı ve kendini iyi hissetmelisin.

Mükemmel olmak senin için çok önemlidir!

Mükemmel olmak senin için çok önemlidir!

Diğer insanlar arasında mükemmel olmak senin için çok önemli. Senin başkaları tarafından beğenilme arzunun olduğu ve bu şekilde hareket ettiğini söylemeliyiz. Ama bunun yanında da kendini eleştirerek sürekli sorgulamaya çalışıyorsun. Yaptığın çoğu şeyi kendince doğru bulurken bazen de kendini büyük bir yanlışın içerisindeymişsin gibi hissediyorsun. Çünkü şu an içinde bulunduğun konum, durum veya her ne ise daha önce vermiş olduğun kararların sonucu olduğunu biliyorsun. O yüzden zaman zaman yanlışa düştüğünü düşünmen çok normal. Dışarıdan fazlasıyla ciddi ve disiplinli bir yapın gözükse de içten içe çok hassas bir kalbe sahipsin. Bunu çoğu zaman disipline etmekte zorlanıyorsun. Hatta bazen akışına bile bıraktığın oluyor. Aşk konusunda da baskın karakter olmayı istiyorsun. Bu durum zaman zaman senin için sıkıntı yaratabiliyor. Aslında farkındasın ama karakterinin belki de geliştirmen gereken yönü budur. O yüzden bunun üstesinden gelmeye çalışıp iyileştirmelisin. Çünkü bazen kendini tam olarak ifade edemiyor ve karşı tarafın yanlış anlamasına sebep olabiliyorsun. Aslında içinde iyi niyet olsa bile kötü olarak algılanabiliyor. Ama bunun üstesinden geleceksin.

Hayatını yoluna sokmaya çalışan, disiplinli bir insansın!

Sen sanki büyük bir kaosun içerisinde gibisin. Önünde belirlediğin kriterler var. Ve bu kriterlere uygun bir şekilde hayatını yoluna sokmaya çalışıyorsun. Aslında çoğu noktalarda kendini tamamlamış hissediyorsun. Fakat  her insanın eksikleri vardır. Ve zamanında bunları tamamlamazsa önüne büyük bir engel çıkarabilir. O yüzden hayallerinin peşinden gitmek için şu an küçük adımlar atarak ilerlemeye çalışıyorsun. Senin inanılmaz hırslı yapın büyük bir başarıya götürecek seni. Çoğu zaman şanssız bir insan olduğunu düşünsen de öyle bir zamanda şansın dönecek ki buna sen bile çok şaşıracaksın. Bazı kararları alırken çok sorguluyorsun. Aslında kendinden ne kadar emin olursan ol, bir şeyleri yanlış yapma korkusu taşıyorsun. Ve bu seni içten içe yıpratıyor. Ama e ya da geç doğru yolu bulmayı başarıyorsun. Çünkü içinde hayata karşı büyük bir arzu var. Bu arzuların senin her zaman doğru yolu bulmanı sağlıyor. Aşk konusunda da kendini karşındaki insana içten içe kaptırıyorsun. Ona bunu belli etmesen bile kendi kendini yiyebiliyorsun. Bunun sebebi içindeki duyguları kendi içinde çok yoğun yaşamandan olabilir. He biraz da geçmişin etkisi var tabii ki. Bunun üstesinden gelmeyi başarırsan senin için her şey daha da kolay olacaktır.

Senin içinde kimselere göstermediğin farklı bir kişilik var!

Senin içinde kimselere göstermediğin farklı bir kişilik var!

Senin içinde kimseye göstermediğin gizli bir kişiliğin var. Etrafındaki insanlarla çok fazla muhabbet etmezsin. Eğer onlar senin yanına gelirse, bir şey sorarlarsa konuşursun. Kendi içine kapanmış bir insansın. Her ne kadar insanlarla konuşmasan bile aslında her detayı kafayı takıyorsun. En yakın olduğun insanlar da dahil olmak üzere. Dışarıdan ciddi görünen bir yapın olsa da içinde gizli kalmış kırılgan bir çocuk var. Bu yanını sadece seni gerçekten çok iyi tanıyan ve seven insanlar bilir. Aslında bunların altında yatan kocaman bir korku var. Bu sorun seni, yapmak istediğin şeylerden genelde alıkoyuyor. 'Acaba dışarıdan insanlar benim hakkımda ne düşünüyor?' diye düşünmekten bazı şeyleri kendince kısıtlamışsın. Kendini dışarı kapatmış, içindeki çocuğa söz dinlettirmeye çalışıyorsun. Aşk konusunda da oldukça çekingensin. Çünkü kendi içinde yaşadığın tüm bu çelişkiler duygularına yansımış durumda. Birine karşı ne kadar bir şeyler hissedersen hisset, hiçbir zaman onu dile getiremiyorsun. Korkuların sana engel oluyor. Yaşamak istediğin güzel günler sana göre çok uzakta gibi duruyor. Ama kendini tam anlamıyla açtığın zaman her şeyin yoluna gireceğini sen de çok iyi biliyorsun. Yapman gereken aslında her şeyi geride bırakıp, korkularının üzerine gitmek. Kendinde bunu yapacak cesareti bulduğun an senin için aşk kaçınılmaz olacak.

Bu hayatın tadını çıkarmaya çalışan eğlenceli bir insansın!

Sen dışarıdan inanılmaz eğlenceli, insanları umursamayan ve kendi halinde takılan bir insan gibi gözüksen de içinde fırtınalar kopuyor. Aslında bu içinde kopan fırtınanın asıl sebebi geçmişte yaşadığın ve geri dönüşü olmayan şeyler. Bunun üstesinden nasıl geleceğini hiçbir şekilde bilmiyorsun. Bazen her şeyin değiştiğini, tüm olan biteni unuttuğunu düşünsen de bazı anılar gün yüzüne çıkabiliyor. İşte tam da böyle zamanlarda  kendine engel olamıyorsun. Yalnız kaldığında olan biten her şeye çok kızıyorsun. Öyle bir öfkeleniyorsun ki, sonrasında çok şaşırıyorsun. Ertesi gün mutlu kalktığında bile gün içerisinde duygu karmaşası yaşayabiliyorsun. Bu gelgitlerin çok fazla oluyor. Böyle olunca da kendini fazla yıpratıyorsun. Bazen bunların üstesinden gelebilmek için yeni bir sayfa açmaya karar veriyorsun. Açmak istediğin bu sayfada sadece mutlu olmak istiyorsun. Fakat gerçekten mutlu olmak. O dışarıdan görünen eğlenceli ve umursamaz insanı gerçek anlamıyla yaşatmak istiyorsun. Buna başaracağına inanıyoruz. Sen yeter ki inan. Aşk konusuna gelince de kimseye bağlanamıyorsun. Belki de bağlanmak istemiyorsun. Çünkü özgür ruhlu bir insansın. Bir başkasının buna engel olması seni çileden çıkartmaya yetiyor. O yüzden hayatına girecek kişinin senin gibi oması çok önemli.

Sevgiye, saygıya, dostluğa değer veren bir insansın!

Sen sevdiklerine içten içe çok bağlı bir insansın. Bunu onlara çok gösteremiyorsun. Çünkü bunu gösterdiğin zaman seni kırabileceklerini, üzebileceklerini düşünüyorsun. Anlayacağın, içindeki duyguları tam anlamıyla yaşayamıyorsun. Etrafındaki insanlar seni gördüğünde bir enerji alırlar. Bu enerjinin sebebi aslında senin içinde yaşattığın o sevgiden kaynaklanıyor. Her ne kadar onlar bunu anlamasa da bunun en büyük sebebi senin sevgin. Sevginin gücünü burada da görebilirsin. Senin daha çok insanlar tarafından saygı duyulmak istemen sevginin önüne geçiyor. Çünkü her zaman güçlü bir karaktere sahip olmak istiyorsun. Bu durum seni daha güvende hissettiriyor. İnsanların senin hakkında kolay kolay yorum yapmalarını istemiyorsun. Aslına bakarsan, bunun bir diğer sebebi de eleştirilere çok açık olmamandan kaynaklanıyor. Aşk konusunda baskın taraf olmayı istiyorsun. Karşındaki insanın fikirlerine saygı duyarsın ama son sözü mutlaka sen söylemelisin. O yüzden hayatına giren kişilerle de çok anlaşamadığını söylemeliyiz. Bir gün karşına öyle bir insan çıkacak ki senin bütün tabularını yıkacak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
895
316
108
93
50
41
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın