Görüş Bildir
Haberler
Kemal Kılıçdaroğlu SPK'nın Önüne Gitti: 'Soyguna İzin Vermeyeceğiz'

Kemal Kılıçdaroğlu SPK'nın Önüne Gitti: 'Soyguna İzin Vermeyeceğiz'

Deprem bölgesinden dönen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, SPK'nın önüne gitti. Kılıçdaroğlu, 'Enkaz altında insanlar yatarken, deprem bölgesinde yaşayan küçük tasarruf sahiplerinin soyulmasına asla izin veremem!' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Sayın başkan görüşmeden imtina etti"

"Sayın başkan görüşmeden imtina etti"

Deprem bölgesinden dönen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, heyetiyle birlikte SPK’ya gitti. Kılıçdaroğlu“Bu ülkede hiç kimse sahipsiz değildir. Başkan istifa etsin. Soyguna izin vermeyeceğiz.  Deprem bölgesine gitmeden önce SPK’ya geleceğimi ve küçük tasarruf sahiplerinin nasıl zarar ettiğinin ayrıntılarını sayın başkandan öğreneceğimi ifade etmiştim. Deprem bölgesinden dün gece yarısı döndüm. Bugün sabahleyin buradayım. Önce sayın Başkan görüşecek diye aldılar ama sonra sayın Başkan görüşmekten imtina etti. Anladığım kadarıyla saraydan gerekli izni alamadı.' diye konuştu.

"Bu ülkede kimse sahipsiz değildir"

"Bu ülkede kimse sahipsiz değildir"

Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

'Türkiye’de hiç kimsenin soyulmasına asla ve asla izin vermek gibi bir geleneğimiz yoktur. Hele hele daha molozlar temizlenmeden, enkaz altında insanlar yatarken, deprem bölgesinde yaşayan küçük tasarruf sahiplerinin soyulmasına asla izin veremem!

'380 bin tasarruf soyulmuştur'

Rakam olarak da deprem bölgesinde yaşayan yaklaşık 380 bin tasarruf sahibi açık ve net ifade ediyorum, soyulmuştur. Deprem sırasında bir insanın soyulması ne demektir? Bunu bir kurum yapıyorsa, bir kurumun şemsiyesi altında yapılıyorsa herkesin itiraz etmesi gereken bir tablodur.

Bu ülkede hiç kimse sahipsiz değildir. Cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesidir. Deprem bölgesinde insanlar bir canı daha nasıl kurtarırım diye mücadele ederken insanlar nasıl geçiniriz diye çadır beklerken küçük tasarruf sahibinin deprem anında soyulmasını asla kabul etmiyorum. Başkan ifade etsin. İstanbul Menkul Kıymetler Borsası ne gerekiyorsa yapsın. Onlar da istifa etsinler.

"Zarar eden depremzedelerin tamamının paralarının iade edilmesi lazım"

"Zarar eden depremzedelerin tamamının paralarının iade edilmesi lazım"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Zarar eden, soyulan bütün depremzedelerin tamamının paralarının iade edilmesi lazım. Soyguna izin vermeyeceğiz. Yeter artık. Herkes soyulurken biz seyirci mi kalacağız? Burada bulunmamın temel nedeni bu.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
105
39
7
3
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beatrize Vaksman

Siyasetten bir gram anlamayanlar yine Kilicdaroglu`na saldiriyor. Adam bir sey yapsa, yapmasa suc.

Kemal Atik

kemal kılıçdaroğlu sen bu ülke için boşa çaba gösteriyorsun 7 sinde neyse 70 inde de aynı bunlar doğru söyleyince sana saldırırlar sessiz kalınca gene saldır... Devamını Gör

ckkenon

BORSA NEDEN Mİ KAPATILMALI = Elinde hisse senedi bulunan 381 bini depremzede olmak üzere 4 milyon yatırımcı, Borsa İstanbul'daki 17 saatlik sarsıntıda 870 mi... Devamını Gör

Görünmez

Var olan sermayem resmen yarısına indi. Haram zıkkım olsun kimin kursağından geçiyorsa