Görüş Bildir
Haberler
Keçiören Belediyesine Ait Araçta 2,9 Kilo Uyuşturucu Yakalandı

Keçiören Belediyesine Ait Araçta 2,9 Kilo Uyuşturucu Yakalandı

Batuhan
28.09.2021 - 09:23

Ankara'da narkotik polisi, Keçiören Belediyesine ait araçta 2,9 kilo uyuşturucu yakaladı. Aracı kullanan belediye personeli gözaltına alındı ve işten çıkarıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

T24'ten Eray Görgülü'nün haberine göre Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Ağustos gecesi, Keçiören Belediyesine ait 06 BM 3165 plakalı araca operasyon düzenledi. Yapılan aramada aracın sol arka koltuğunda yaklaşık 2 kilo 900 gram ağırlığında esrar ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlamasıyla gözaltına alınan A.B.’nin aynı zamanda belediyede şoför olarak çalıştığı öğrenildi.

Savunmada 'içiciyim' dedi

Savunmada 'içiciyim' dedi

A.B., Emniyet’te verdiği ifadesinde “Bir yıldır Sakalar kavşakta uyuşturucu madde satan Cango lakaplı şahıstan her hafta 25-30 gram civarı esrar maddesine 1200 TL vererek satın alıp kullanıyordum. Bir hafta önce yine gittiğimde Cango isimli şahıs bana ‘Sürekli gelip gitme’ dedi. Bana elinde bulunan 3 kilo civarı esrar maddesini uygun fiyattan 8 bin TL’den verebileceğini söyledi. 2 bin TL civarı param vardı, geriye kalan kısmını ise sonra ödemek koşuluyla aldım' dedi.

“Keçiören Bademlik Mahallesinde bir adreste yüklü miktarda uyuşturucu madde bulundurduğu ve sattığı' iddialarını reddeden A.B. 'Kullanmak amacıyla satın aldım. Kesinlikle uyuşturucu madde ticareti gibi bir amacım yoktur” dedi.

Belediye işten çıkarttı

Belediye işten çıkarttı

A.B., sorgusunun ardından uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlamasıyla savcılığa sevk edilirken, belediyeye ait 06 BM 3165 plakalı aracın halen Narkotik otoparkında tutulduğu öğrenildi.

Keçiören Belediyesi yetkilileri, “Belediye şirketinde çalışan şahıs, başkanımızın talimatı üzerine hemen işten atılmıştır” dedi.

Öte yandan A.B.’nin sosyal medya hesabından Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ile çekilmiş çok sayıda fotoğrafını paylaştığı görüldü

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
19
7
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ilyasbabaa

Akp = ilegal ne varsa yaparlar..haram yerler,uyusturucu ticareti yaparlar, insanlarin mallarina çökerler, iftira ve yolsuzluk yaparlar vs vs..say say bitmez

hsynnnnnn

pudra şekeri falandır ya hemen atmasaydınız.

Palmin

Ankara`da Akp`nin kalesi Kecioren hic sasirtmadi. Cocuklugumun cehennem ilcesi.