Görüş Bildir
Haberler
Kayserispor, Süper Lig'e Adım Adım İlerliyor

Kayserispor, Süper Lig'e Adım Adım İlerliyor

Batuhan
21.04.2015 - 10:46
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kayserispor, PTT 1. Ligi’nde fırtına gibi esmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, 28 hafta sonunda ligde liderliğini sürdürüyor. En yakın takipçisine 6 puan fark atan Kayserispor, Süper Lig’e yeniden adım adım ilerliyor.

Oynadığı 28 maçtan 18’inde galibiyetle ayrılar Sarı-kırmızılı ekip, 6 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. 53 gol attı, kalesinde 21 gol gördü. 60 puan topladı. Kayserispor, ligde en fazla gol atan ve en az gol yiyen takım konumunda. Kayserisporlu futbolcu Mert Nobre ise attığı 16 golle, ligde gol krallığı iddiasında ilk sırada yer alıyor.

Kayserispor Teknik sorumlusu Ertuğrul Seçme, Boluspor galibiyetinin önemli olduğunu ve ligde liderliği sürdürmek, en yakın takipçileri ile aradaki puan farkını korumak için kaybetme lükslerinin olmadığını dile getirdi. Seçme, kalan 6 maçtan galibiyet almak istediklerini belirterek, “Biz her maçımızı final niteliğinde değerlendiriyoruz. Galibiyet almak için çıkıyoruz. Bu maçlarımızı kazanıp rakiplerimizin durumuna bakacağız. Belki lig bitiminden haftalar öncesinde Süper Lig sevincini yaşayabiliriz. Bu mutlu tabloyu taraftarımızla kutlamak için şimdiden heyecanlanıyoruz.” diye konuştu.

Kayseri ekibi, bu hafta deplasmanda lig üçüncüsü Osmanlı Futbol Kulübü takımıyla karşılaşacak. Kayserispor’un bu maçtan galibiyet ayrılması kendisi kadar lig ikincisi Adana Demirspor'u da yakından ilgilendiriyor.

CHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0