Görüş Bildir
Haberler
Kayserispor'da 20 Ayda 9. Kongre

Kayserispor'da 20 Ayda 9. Kongre

Batuhan
26.06.2015 - 13:21
İçeriğin Devamı Aşağıda

PTT 1. Lig'i şampiyon tamamlayarak, bir sezon aranın ardından yeniden Spor Toto Süper Lig'e yükselen Kayserispor'da, yönetim kurulunun olağanüstü kongre kararı almasıyla 20 ay içinde dokuzuncu genel kurul yapılacak.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, daha önceki sezonlarda Spor Toto Süper Lig'de aldığı başarılı sonuçlar ve kulüpteki kurumsal yönetim sistemiyle adından söz ettiren sarı-kırmızılı ekip, 20 ayda 8 olağan ve olağanüstü kongre gerçekleştirerek, 'istikrarsız' bir dönem geçirdi.

23 Mayıs'ta olağan kongrede göreve gelen Hilmi Derinel başkanlığındaki yönetim kurulunun aldığı kararla yarın yapılacak seçimli olağanüstü genel kurulla Kayseri temsilcisi 20 ayda 9'uncu kongresini gerçekleştirmiş olacak.

Dört başkan görev yaptı

Kayserispor'da 20 ayda 4 kulüp başkanı görev yaptı. Sarı-kırmızılı ekipte bu dönemde Recep Mamur, Yücel Şahin, Bekir Yıldız ve Hilmi Derinel kulüp başkanlığı görevinde bulundu.

Kayseri temsilcisinde bu süreçte Yücel Şahin ve Hilmi Derinel yönetimleri yaklaşık birer ay görevde kalabildi.

Belirsizlik takıma yansıdı

Kayserispor'daki yönetim belirsizliği teknik heyet ve transferlere de yansıdı.

PTT 1. Lig'de takımı şampiyon yapan teknik direktör Cüneyt Dumlupınar, sözleşmesinin bitmesinin ardından kulüpten ayrılarak, Karşıyaka ile sözleşme imzaladı. Dumlupınar'ın yerine Gaziantepspor'daki görevinden ayrılan Okan Buruk ile prensip anlaşması yapılmasına rağmen olağanüstü kongre kararı sebebiyle resmi sözleşme imzalanamadı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0