article/comments
article/share
Haberler
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'dan German Onugkha'ya Sert Yanıt, "Dövmediği Oyuncu Kalmamış"

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'dan German Onugkha'ya Sert Yanıt, "Dövmediği Oyuncu Kalmamış"

google-g-white cross-white onedio-o-white
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin plus-blue

Kayserispor'un eski futbolcusu German Onugkha'nın Kayseri hakkındaki sözlerine kulüp başkanı Ali Çamlı'dan yanıt geldi. Çamlı, Rus golcüye sert sözlerle karşılık verdi. Başkan, Onugkha'nın kulüpte geçirdiği döneme dair dikkat çeken bir iddiayı da gündeme getirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Ali Çamlı'dan Onugkha'ya yanıt geldi.

Ali Çamlı'dan Onugkha'ya yanıt geldi.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Faruk Aydemir'in aktardığı açıklamalarında German Onugkha'nın Kayseri ve Kayserispor hakkındaki sözlerine tepki gösterdi. Çamlı, eski futbolcuya yönelik eleştirilerinde ağır ifadeler kullandı ve Onugkha'nın kulüpte geçirdiği döneme ilişkin iddialarını da dile getirdi.

Çamlı, sert ifadeler kullandı.

Çamlı, sert ifadeler kullandı.

Çamlı, Onugkha'nın Kayserispor'da forma giydiği dönemde takım arkadaşlarıyla sorun yaşadığını öne sürdü. Başkana göre Rus futbolcu tesislerde bazı oyuncularla fiziksel tartışmalara girdi ve takım arkadaşlarına saldırdı. Çamlı bu konuda şu ifadeleri kullandı.

'Ağzına Kayserispor'u alamaz. Eşek hoşaftan ne anlar. Kulüpte tesislerde bu oyuncu diğer oyuncuları yumruklamış. Dövmediği oyuncu kalmamış ve bunu ben de yeni öğrendim.'

Çamlı, söz konusu olayları kendisinin de yeni öğrendiğini belirterek eski futbolcuya yönelik eleştirilerini sürdürdü. Bu iddialara ilişkin Onugkha cephesinden henüz bir açıklama gelmedi.

Onugkha Kayseri'yi eleştirmişti.

Onugkha Kayseri'yi eleştirmişti.

Çamlı'nın tepkisine yol açan açıklamalarında Onugkha, Kayseri'deki yaşam koşullarını eleştirmişti. Rus futbolcu restoranlardaki yemek kalitesini beğenmediğini, taksi hizmetlerinden memnun kalmadığını ve futbolcu olduğu anlaşıldığında kendisinden normal fiyatların çok üzerinde ücretler istendiğini ileri sürmüştü. Onugkha şu ifadeleri kullanmıştı.

'Bir şey almak için pazara gidiyorsunuz ve yaklaşık olarak fiyatını biliyorsunuz. Orada futbolcu olduğunuzu görüyor ve kasten futbolcuları dolandırıyorlar. Ya da başka bir örnek, eskiden futbolcularla çalışan bir şoförüm vardı. Ne kadar kazandığını biliyordum, ayda 1300 euro. Mülakatta ne kadar kazandığını sordum ve 1600 dedi. Neden yalan söylüyor? İşte bu bir aldatmaca ve her yerde var. Kayseri'de hiçbir şey yok. Yemek kalitesi kötü, restoranlar berbat. Oradaki durumdan hiç hoşlanmadım. Normal taksiler yok, herkes sizi dolandırmaya çalışıyor. Futbolcu olduğunuzu anladıklarında sizi beş kat daha fazla dolandırıyorlar! Birkaç yıldır hindistan cevizi suyu içiyorum, toparlanmama yardımcı oluyor ama şehirde bunu bulamıyorsunuz, piyasada yok. Penza'da ise kolayca bulabilirsiniz.'

Onugkha sözlerini şöyle sürdürmüştü.

'Tüm Türkiye adına konuşamam ama özellikle Kayseri'den bahsediyorsak, durum berbat. Bu bile hafif bir ifade.'

Onugkha geçen sezon 8 gol attı.

Onugkha geçen sezon 8 gol attı.

Geçen sezon Kayserispor forması giyen German Onugkha, sarı-kırmızılı ekiple 27 Süper Lig maçına çıktı ve 8 gol ile 1 asistlik katkı sağladı. Futbolcunun Kayserispor ile yolları Ağustos 2026'da karşılıklı anlaşmayla ayrıldı.

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video

İlginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
Sosyoloji bölümünden mezun olarak uzun yıllar medya alanında çalıştım. 11 yıl spor kulüplerinde medya yöneticiliği yaptım. Ankara' da yerel gazetelerdeki editörlük deneyiminin ardından Onedio'da Gündem, Spor ve Ekonomi alanında içerikler üretiyorum. Aynı zamanda Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih, Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünde Yazarlık eğitimi alıyorum.
Tüm içerikleri
right-dark
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın