Görüş Bildir
Haberler
Kaya Çilingiroğlu Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Kaya Çilingiroğlu Ne İş Yapıyor?

Kaya Çilingiroğlu Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Kaya Çilingiroğlu Ne İş Yapıyor?

Elif Ateş
09.06.2022 - 20:44

Son günlerde gündemden düşmeyen isimlerin başında Kaya Çilingiroğlu geliyor. Birçok spor kanalına konuk olarak katılan ünlünün hayatı ise merak ediliyor. Kaya Çilingiroğlu, aynı zamanda özel hayatıyla da konuşulan ünlülerden biri. Bir dönem evlilikleri ve boşanmaları ile sıklıkla gündeme geliyordu. Peki Kaya Çilingiroğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, eğitim durumu ne? Kaya Çilingiroğlu ne iş yapıyor? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaya Çilingiroğlu Kimdir?

Kaya Çilingiroğlu

Tam ismi Süleyman Kaya olan ünlü, 27 Kasım 1964 yılında Almanya'da dünyaya geldi. Aslen Trabzon Sürmenili'dir. Annesinin ismi Gülümser, babasının ismi Hüseyin Kaya'dır. 57 yaşında olan Kaya Çilingiroğlu, yaşamı boyunca pek çok kez evlilik yaptı.

Kaya Çilingiroğlu'nun Hülya Avşar'dan Zehra adında bir kızı ve Feraye Tanyolaç'tan Hüseyin Kaya adında bir oğlu vardır.

Kaya Çilingiroğlu'nun Eğitim Durumu?

Kaya Çilingiroğlu okul

Kaya Çilingiroğlu, lise öğrenimi için Saint Michel Fransız Lisesi'ne gitti. Daha sonra Yıldız Lisesi'ne geçip eğitimini bu okulda tamamladı. Kaya Çilingiroğlu yükseköğrenimi için tıp fakültesine girdi. Ancak okulu son sene bıraktı.

Kaya Çilingiroğlu Ne İş Yapıyor?

Kaya Çilingiroğlu meslek

Kaya Çilingiroğlu bir dönem bar işletmeciliği, balıkçılık, emlakçılık ve borsa işleri gibi çeşitli işlerle uğraştı. Aynı zamanda 8 yıl boyunca Galatasaray ve milli takımda yüzücülük yaptı.

Günümüzde ise spor yorumcusu ve iş adamıdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın