Görüş Bildir
Haberler
Kavgacı mısın?

Kavgacı mısın?

Eda Hakim
29.01.2023 - 20:04

Bazı insanlar kaostan ve kavgadan nefret eder, bazıları ise tartışmak ve kavga etmek için an kovalar. Peki sen hangi kategoriye giriyorsun?

Hazırladığımız testi çözerek bir sonuca ulaşabilirsin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. Başarıya ulaşmayı beklerken birden hüsrana uğrarsan, nasıl bir tepki verirsin?

4. Yorucu bir günün sonunda kimin yanında olmayı tercih edersin?

5. Seni sen yapan en önemli özelliğin sence aşağıdakilerden hangisi olabilir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sana daha yakın gelen rengi seçer misin?

7. Başarı için her şeyi yapar mısın?

8. Aşağıdaki hayvanlardan birini seçer misin?

9. Bir şeye kızdığın zaman öfkeni nasıl yatıştırmaya çalışırsın?

10. Yağmurlu havayı mı tercih edersin yoksa güneşli havayı mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kavgacısın!

Sen öfke kontrolünü ayarlayamayan ve hemen her şeye çabuk parlayan bir yapıya sahipsin. İnsanların senin hakkındaki düşünceleri ve konuştukları senin için gereğinden fazla önemli. Bu huyundan çok rahatsız olsan da istemsiz bir şekilde devam ettiriyorsun. Kendi fikrinle zıtlaşan bir cümle duyduğun zaman bunu hazmetmen uzun bir zamanını alıyor. Tartışmayı ve bir konu hakkında uzunca konuşmayı çok seviyorsun. Karşındaki kişinin, konuştuğun ve muhatap olduğun insanın seninle aynı zeka seviyesinde olmasına dikkat ediyorsun. Mizah seviyen ve espri yeteneğin çok yüksek olmasına rağmen uysal bir yapıya sahip değilsin. Kavga etmeye her an hazır bir halin var. Umursamaz ve hiçbir şeyi takmıyormuş gibi gözüküyorsun ama aslında aşırı derece alıngan bir yapıya sahipsin, sadece bunu çevrendekilere çok fazla yansıtmamayı tercih etmiyorsun.

Kavgacı biri değilsin!

Olaylara ve hayatındaki problemlere her daim çözüm odaklı yaklaşıyorsun. Sakinliğini ve soğukkanlılığını  koruyarak her işin üstesinden gelebileceğine inancın çok yüksek. Sevdiklerine çok önem veriyorsun ve onlar için gözünü kırpmadan kendini tehlikeye atabilirsin. Seninle konuşulması, iletişim kurulması oldukça kolay. Samimi ve içten tavırların, tanımadığın insanları bile cezbediyor. Bu davranışların bazı insanlar tarafından yapmacık bulunsa da sen nerede, nasıl davranacağını çok iyi biliyorsun. Sürekli düşüncelere dalan ve hayal kurmayı çok seven birisin. Hem arkadaşlık ilişkilerinde hem de ikili ilişkilerinde en anlayışlı taraf hep sen olmuşsun ve olmaya devam ediyorsun. Mantığınla hareket etmeye çalışıp, kararlarını ona göre vermek için çabalasan da duygularına söz geçiremiyorsun ve kalbinin sesini dinliyorsun. Sosyal birisin ve insanlarla iyi geçinmene rağmen yalnızlık senin için bir huzuru temsil ediyor.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
170
45
35
25
14
9
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Diğdem Çakır

Kavgacısın! Ne kavgacısı be ne kavgacısı? O kavgacı diyeni getirin buraya ümüğünü sıkacağım! Gelmiş birde kavgacı diyor. jcjsjcjsjdjd

yekta.dincer

Sanki bir yerden açık verdin gibime geliyor :D

Çağla

Kavgacı çıktım. Asla kavgadan hoslanmam. Kaos sevmem. Gergin bir ortama girsem hemen uzaklaşırım

yekta.dincer

Kavgacısın! üstüme iyilik sağlık.Benim nerem kavgacı.O noktaya gelirsem,işimi kavga ederek çözmem.Başka yollardan hallederim genelde.