Görüş Bildir
Haberler
2023 Sana Ne Getirecek?

2023 Sana Ne Getirecek?

Eda Hakim
15.01.2023 - 17:41

Kimi insanlar yeni yıla girdiğinde yeni hayatlarına başlayıp, yeni sayfalar açacağına inanıyor. Kimileri ise bir beklenti içine girmeden yeni yılı kutluyor. Peki senin yeni yıldan bir beklentin var mı? 2023 yılının sana ne getireceğini, hazırladığımız bu testi çözerek öğrenebilirsin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. Kararlarını verirken sıklıkla ikilemde kaldığın oluyor mu?

4. Burcunu seçer misin?

5. Favori rengin aşağıdakilerden hangisi olabilir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sana daha iyi gelen mevsimi seçer misin?

7. Kendinle alakalı en beğenmediğin özelliğin ne?

8. Sürekli düşüncelere dalıyor musun?

9. Aşağıdaki dizi karakterlerinden birini seçer misin?

10. Kalabalık ortamlardan hoşlanır mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

2023 yılı sana ''aşk'' getirecek!

Aşktan yana yüzün gülmemiş ve sürekli hayal kırıklıklarıyla dolu bir 2022 yılı geçirmişsin. 2023 senesinden dileğin ise seni gerçekten seven, saygı duyan ve değer veren biriyle tanışmak. Duygularını çok yoğun yaşayan ve bunu açıkça belli edebilen bir yapıya sahipsin. İyi niyetini kötüye kullanan çok kişiyle tanışmışsın ve güvensizlikle dolmuşsun. Aşkı bu yıl bulmak istiyorsun çünkü boş insanlarla zamanını kaybetmekten çok sıkılmışsın. Umarım istediğin ve dilediğin aşkı bu yıl bulursun. Sağlıklı, mutlu, bol aşklı bir 2023 diliyoruz sana!

2023 yılı sana ''huzur'' getirecek!

Kaosların, kavganın ve gürültünün bol olduğu bir 2022 yılı geçirmişsin. Bu yüzden 2023  yılından beklentin daha sakin ve sessiz bir yaşantı sürmek. Kafa dinlemeyi ve sadece kendini ileriye taşıyacak hedeflerinle uğraşmak istiyorsun. Başkalarının derdini dert edindiğin için pek iç huzurunu bulamamışsın. Bu yıl bu hislerden kurtulmak için çabalayacaksın. Kendinle alakalı yeni kararlar alacaksın ve bunları icraata geçirmek için yoğun bir çalışma sarf edeceksin. Mutlu, sağlıklı ve bol huzurlu bir 2023 yılı diliyoruz sana!

2023 yılı sana ''para'' getirecek!

Maddi açıdan çok zorlandığın bir 2022 yıl geçirmişsin. Başarıya ulaşmak için var gücünle çalışıyorsun ve bir gün bu emeklerinin sonucunu fazlasıyla alacağına eminsin. İsteklerini gerçekleştirmek için paraya ihtiyacın var ve 2023 senesinde para kazanacağın işler yapacaksın. Mutlu, sağlıklı, bol paralı bir 2023 yılı diliyoruz sana!

2023 yılı sana ''şans'' getirecek!

Şansının yaver gitmediğini düşündüğün bir 2022 yılı geçirmişsin. Kendinle alakalı çelişkiye düştüğün zamanlar sürekli olarak kafanı kurcalamış. Depresif hissettiğin ve yalnız kalmak için can attığın vakitler sıklıkla olmuş. 2023 yılı sana bolca şans getirecek ve büyük başarılara imza atacaksın. Mutlu, sağlıklı ve bol şans getiren bir 2023 yılı diliyoruz sana!

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
77
37
13
9
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

2023 yılı sana ''para'' getirecek! Maddi açıdan çok zorlandığın bir 2022 yıl geçirmişsin. Başarıya ulaşmak için var gücünle çalışıyorsun ve bir gün bu emekle... Devamını Gör

Diğdem Çakır

Para getirsin başka bir şey istemiyorum. Para ya da başarı...

Diğdem Çakır

para varsa maybach var😅 her şey paraya bakıyor